PGC Sanders, Gen 2 - Del 45.

Redan morgonen efter att mamma och pappa åkt iväg på semester känner Evelyn att det är dags för henne att ta körkort. Om inte annat för att avlasta sina föräldrar från ett annars rätt krävande ansvar men också för att hon kan behöva ett i framtiden. Evelyn hr ju en del äldre syskon som kan hjälpa henne med körträningen och bestämmer sig för att ringa Sally och be henne komma förbi.
 
När Sally väl anlänt frågar Evelyn nästan på en gång om hon kan, och orkar, hjälpa henne med körkortet. Sally som inte har några andra planer hjälper gärna till. Edwards bil är fortfarande hemma och trots att den kanske inte är den bästa bilen att övningsköra med så har de inte så mycket till val.
 
De sätter sig i bilen och Sally börjar med att lära Evelyn grunderna. Hon måste kolla så att alla speglarna är i rätt riktning, att alla lamporna lyser som det ska och det viktigaste av allt. Bältet. Evelyn måste sätta på bältet för att få köra över huvudaget. Sagt och gjort, sedan bär det iväg. Att köra bil är betydligt svårare än Evelyn någonsin kunnat föreställa sig, men efter några om och men lyckas hon i alla fall få bilen att rulla ut från parkeringen.
Hemma händer det inte särskilt mycket just nu. Toby tränar på den logiska färdigheten eftersom det är något han behöver om han ska uppnå sin livlånga önskan, vilket är en hög rankad tjänst inom poliskåren. Anya däremot pratar med någon vi inte sett förut. Hennes låtsaskompis Pascal. Han har varit med i bakgrunden hela hennes uppväxt, och precis som när Dylan växte upp och ingen förstod vad han höll på med, pratar hon ofta med sig själv. I alla fall enligt hennes syskon. Mamma Emily är mer förstående, tack vare Dylans kära Doris.
 
Emily har pratat med Anya om Doris. Från början förstod inte Anya att det alltså innebar att även Doris varit en leksak när morbror Dylan var barn. Men nu när både hon och låtsaskompisen har vuxit upp till tonåringar börjar hon misstänka att det kanske är så att den faktiskt lever och åldras med henne.
 
Anya tycker mycket om sin kompis och önskar att han kunde bli verklig. Hon har en liten tanke på om Toby kanske kan hjälpa henne med den delen. Han spenderar en hel del tid med att upptäcka och lära sig nya elexir som ska vara hjälpsamma i vardagen. 
 
Toby har redan upptäckt en hel del, men något låtsaskompis-elixir har han inte hört talas om. Han lovar dock att försöka sig på att skapa ett elixir till sin syster och experimenterar långt in på sena kvällarna. 
Upp