PGC Sanders, Gen 2 - Del 44.

En dag kommer Edward hem från jobbet och verkar mer nöjd än vanligt. Det visar sig snart att han uppfyllt sin livslånga önskan (!!!) och lyckats ta sig till toppen av vetenskapskarriären. Han är mest nöjd över att det skett nu när det snart är dags för honom att gå i pension, (Jag veeet, hemskt, men han fyller snart åldring), men också för att han kanske kan börja vara hemma lite mer redan innan det händer.
 
Trots att Edward nått toppen av kariärren så är han bestämd på att få en fin trådgård. Kanske han fått ett nytt intresse i livet och håller sig till trädgårdsarbete efter pensionen. Kanske åker han på någon resa med Emily när alla barnen flyttat ut. Kanske han helt enkelt bara tar det lugnt och minns tillbaka i livet. Just nu finns det i alla fall ingenting som kan göra honom på dåligt humör. Han har nått sitt egna livsmål och kan därför bara se ljust på framtiden.
 
Lydia som fått en helt annan syn på livet efter skolan spenderar en hel del tid med att läsa böcker. Hon planerar att lära sig alla recept som finns och har ingenting emot att sluka ett par receptböcker eller tio.
Dock väntar hon mest på Lilly. Hennes fina tvillingsyster som valde att åka på ett eget äventyr efter skolan, men lovade att komma hem såfort hon hittat sig själv igen. 
 
Emily är väldigt nära att bemästra gitarr-färdigheten och med några ackord varje dag borde hon snart lyckas helt. Emilys livslånga önskan är att bemästra tre olika färdigheter och just denna är nog den som blir klar först.
 
Familjens yngsta tvillingpar är rätt oskiljaktiga och gör det mesta tillsammans. Evelyn har tjuvtränat på att spela tv-spel när Toby övningskört inför körkortet med deras pappa pch ligger därför alltid före i speltävlingarna.
 
Toby är ingen dålig förlorare i vanliga fall, men att förlora i tv-spel mot sin tvillingsyster är kanske inte hans högsta önskan. Han gör det hela tiden i alla fall och Evelyn kan inte låta bli att flina åt honom när han blir sur och ger upp.
 
Emily jobbar på hemma och även om hon kunnat ge sig ut i arbetslivet nu när alla barnen är stora så försöker hon ändå vara den mamma hon alltid har varit. Hon lagar mat och plockar upp efter sin familj. Mestadels eftersom hon är prydlig av sig och inte klarar av att ha en smutsig och stökig omgivning, men också för att det är det hon är van vid. Middagarna blir oftast någonting enkelt, som går fort att laga, eftersom det sällan är alla som har tid att äta samtidigt.
 
Just idag blir det bara Evelyn och mamma vid matbordet. Toby åkte iväg med pappa för att övningsköra lite till och vad Anya sysslar med är det ingen som vet. Hennes beteende påminner lite om Dylan när han var yngre och Emily känner nästan på sig att Anya ärvt någon av hans förmågor att se saker som ingen annan kan göra.
 
Senare samma dag när Edward kommit hem igen berättar han att han vunnit en tävling på jobbet och får ta med valfri sim på en tre-dagars-resa. Hans val är självklart sin fru Emily och redan samma kväll sätter de sig i taxin för att åka iväg, bara de två. Ungdomarna klarar sig själva och Edward tvivlar inte en sekund på att de kommer att ha en bra helg utan sina föräldrar hemma.
Upp