PGC Sanders, Gen 2 - Del 42.

Födelsedagarna forsätter att dyka upp på löpande band. Idag är det dags för Sally att bli en ungdom, så Edward passar på att ge henne en present innan hon åker iväg till skolan på morgnen. Hennes allra sista dag innan hon lämnar tonåren bakom sig. I presenten gömmer sig ett gäng helt nya och fräscha penslar och ett nytt set med målarfärger. Sally hade inte kunnat bli mer nöjd över sin present.
 
 
Nästan direkt efter skolan är det dags för Sally att blåsa ut sina ljus. Hela familjen samlas i köket tillsammans för att fira ännu att ännu ett syskon blir vuxen. Sally tittar på sin familj och inser ganska snart hur lyckligt lottad hon är att ha så många fina människor i sitt liv. 
 
De må vara den knasigaste och galnaste familjen hon känner, men är ändå stolt över hela högen. De hurrar och hejar på Sally som känner sig rätt nöjd över att få all uppmärksamhet för sig själv.
 
Hon funderar en liten stund på vad hon önskar sig innan hon blåser ut sina ljus. En lyckad födelsedag och sina nära och kära är egentligen allt hon vill ha, men det finns faktiskt en liten detalj som hon gärna skulle lägga till i livet, vilket blir det hon önskar sig.
 
Sally växer upp till en vacker ung kvinna och kan knappt vänta tills hon får finna kärleken och starta sin egen familj. Hon drömmer om en karriär inom författande och hoppas att kunna släppa ett gäng storsäljare i framtiden.
 
Som vanligt är det tårtan som är höjdpunkten på födelsedagarna och hela familjen sätter sig ned för att äta tillsammans. Edward tittar stolt på sin dotter och hoppas att hon kommer att lyckas lika bra i livet som många andra av familjens ungdomar.
 
Dagen därpå är det dags för examen! Sally ska säga hejdå till sina klasskamrater och därmed ta ett stort steg ut i livet som vuxen. Hon sätter på sig sin examensdräkt och samlar ihop hela familjen för att åka vidare mot stadshuset.
 
De samlas utanför stadshuset med resten av stadens nyblivna ungdomar. Hela Sallys skolklass, med familjer, samlas i en rad utanför enrén. De blir en del knuffar hit och dit innan alla är på plats, men trots det så kan de inte bli mer stolta över Sally när hon får ta emot sitt diplom.
 
Ett par timmar senare kommer Sally ut igen, och denna gång med ett otroligt stolt flin fastklistrat på ansiktet. Hon har svårt att dölja sin lycka och tittar glatt på alla som går förbi.
 
Sally har nämligen klarat sig igenom skolan med högsta hedersbetyg och fått så mycket beröm att hon kommer kunna leva på denna dag i flera år. Och om inte det räckte så blev hon även utsedd till klassens hederstalare och fick hålla tal inför hundratals människor. Hennes liv som ungdom hade inte kunnat börja bättre!
Upp