PGC Sanders, Gen 2 - Del 41.

Livet rullar på i huset, vilket även betyder att en del hormoner sprids som en löpeld. Tre av familjens tonåringar har vaknat på helt fel sida denna dag och om de själva skulle få välja så blir det inga ansvar alls idag.
 
Lyckligtvis är det helg och tonåringarna får stanna hemma i alla fall. Dock går deras dåliga humör ut över alla andra och Edward som gärna undviker stämningen inomhus sysselsätter sig med något som hans chef bett honom göra. Att plantera växter har väl aldrig ritktigt varit Edwards starka sida, men eftersom han lyckades få med sig ett gäng okända frön ifrån Egypten så ser han det som ett utmärkt sätt att starta en trädgård på. Chefen önskar sig ett tjugotal perfekt odlade grödor och det är exakt vad Edward planerar att ge honom. Vad det blir för någonting av plantorna är dock ett mysterium ännu.
 
Även Emily håller sig utomhus en stund. Numera gör hon ingenting annat än att springa runt och städa efter alla andra, så en tur ut i solskenet är precis vad hon behöver.
 
På andra sidan gatan skymtar hon en välbekant sim, men vad hon håller i handen är någonting som Emily inte sett förut. Lucy har skaffat hund! (Precis som alla andra i släkten verkar göra...) Emily kramar om sin dotter och inser ganska snart hur mycket hon saknat henne. Lucy var tidig med att flytta ut. Nästan direkt efter att hon blivit en ungdom. Huset kändes väl alldeles för trångt med alla syskonen hemma på samma gång, men mamma Emily är bara glad att barnen verkar komma så bra överrens i övrigt.
 
Emily och Lucy pratar länge om allt mellan himmel och jord. Hon frågar även sin dotter hur det känns att bo i sitt alldles egna hem och svaret på frågan gör henne förvånad. Lucy säger att hon aldrig någonsin känt sig så ensam tidigare. Inte ens när Tyler lämnade henne på internatskolan. Ett stort öde hus är alldleles för tyst när man är van vid att ha ljud runt omkring sig hela tiden. Pojkvännen Garth har inte ens hunnit bli en ungdom ännu och har därför inte kunnat flytta in. Dock glädjs hon av tanken på att det inte dröjer särkilt länge till innan det sker. Nytillskottet i huset är i alla fall en liten tröst, vilket får Emily att snegla på den lilla vovven som glatt viftar på svansen.
 
När dagens humörsvägningar lagt sig lite bestämmer sig Toby för att fråga pappa om körlektioner. Som fordonsentusiast känns ett körkort ändå rätt viktigt. Edward hjälper mer än gärna till och slänger bilnycklarna till sin son som inte hade tid att vänta i många sekunder. Han vänder snabbt på klacken och nästan springer ut till bilen.
 
Toby trivs som fisken i vattnet bakom ratten och sitter otåligt och väntar på sin pappa. Även om det bara tar ett par sekunder extra för Edward att ta sig fram så hade inte tiden kunnat gå långsammare än såhär. Toby hade gärna kört iväg på två röda, men tyvärr måste han ju ha sin personliga lärare med sig också och får därför sitta snällt och vänta.
 
Såfort Edward spänt fast säkerhetsbältet och gått igenom bilens insida med Toby, (som antagligen redan kan allt om bilar, bortsett från att faktiskt kunna köra) så är det dags att köra iväg. Starten är lite segare än Toby förväntat sig, men lär sig snart hur kopplingen fungerar. De rullar några varv runt kvarteret innan de åker hemåt igen. Kvällen gick alldeles för fort och solen håller redan på att gå ner, vilket betyder att Toby får fortsätta sina lektioner en annan dag istället.
#1 - - Sandy SIMSINSPACE:

Dog lite inombords när jag såg andra bilden. Dat face, haha.

Svar: Hahaha eller hur! Hon var såååå arg x)
simsliv.webblogg.se

Upp