PGC Sanders, Gen 2 - Del 37.

Det är inte många år kvar innan dessa två ska lämna tonåren bakom sig så funderar de på om de kanske ska avluta sin skolgång på internatskolan för fred och kärlek. Lydia är väl den som är mest motiverad att avsluta sina vanliga studier, men efter ett kort snack med sin tvillingsyster är även Lilly med på noterna. Något år hemifrån kanske inte är helt fel ändå. Lydia slackar efter i vanliga skolan och behöver nog en förändring. Nu är det bara frågan om mamma Emily går med på deras planer.
 
Efter att ha frågat mamma om lov så verkar deras planer få grönt ljus. Emily tycker det är en strålande idé och hoppas bara på att Lydia ska lyckas bättre på internat skola än vad hon gör på den i stan. Lilly må vara en stjärna i skolan, men det hindrar inte Emily från att låta båda två åka.
 
Emily är faktiskt stolt över sina döttrar som själva vågat ta steget om att flytta till en ny skola. Hon kramar om Lydia och säger att det kommer att bli jättebra det här. Det blir kanske tomt hemma, men sålänge de är nöjda själva så är även Emily det.
 
Med en dag kvar tills taxin ska ta systrarna till internatskolan är det dags för skolbal. De klär upp sig och gör sig i ordning för balen. Lyckliga och förväntansfulla inför sin sista kväll tillsammans med sin skolklass hoppar de in i limousinen som ska köra de till skolan. 
 
Resultatet av balen blev kanske inte exakt som de hoppats på, men även om Lydia trodde utomjordingarna skulle invadera skolan så lyckades hon kamma hem kronan för balens drottning. Hon hade inte kunnat få ett bättre avslut och ser nu fram emot en ljus framtid på sin nya skola. Lilly höll sig mest för sig själv, men är glad för sin systers skull och vinkar hejdå till sina klasskompisar innan de åker hemåt igen.
 
Dagen därpå är det dags för tjejerna att åka. Lilly känner sig lite off och börjar nästan ångra sig. Dock är Lydia lika positiv som alltid och känner sig nästan mer självsäker än innan. Lilly sneglar lite på sin syster och även om hon känt sig tveksam till en början så börjar det smälta lite grann när hon ser Lydias sneda leende.
 
Deras chaufförer står parkerade strax utanför tomtlinjen och systrarna hoppar in i varsin taxi. Nu börjar deras resa mot en ljusare framtid. Internatskolan för fred och kärlek. Det blir nog ett par intressanta terminer för tvillingarna.
Upp