PGC Sanders, Gen 2 - Del 36.

Innan jag börjar på historiens fortsättning så tänkte jag bara ge er en liten inblick i Tylers liv som ungdom. Han har kommit en bit på vägen sedan den där examensdagen och är mycket lyckligare idag än vad han varit på många år.
 
Tyler må ha superstjärna som livslång önskan, men det hindrar honom inte från att följa i mammas fotspår och slå några tangenter på pianot ibland. Han lär sig, sakta men säkert, och tycker bara om det mer och mer för varje gång.
 
Han jobbar inte särskilt mycket ännu och har därför en massa tid över till annat. När Freya ringer och bjuder in honom till en fest så tackar han inte nej. Det var längesedan han träffade sin syster, vilket resulterar i en bamsekram när han kommer fram. 
 
De har mycket att prata om och surrar ett bra tag innan en liten herre vid namn Grayson skriker efter uppmärksamhet.
 
Tyler är inte sen med att plocka upp sin systerson och till hans stora lycka har Grayson ingenting emot det. Det kanske inte var allt för längesedan familjen hade småbarn hemma, men det känns ändå rätt mysigt att gosa med en liten igen.
 
Även Nathaniel är hemma under festligheterna och Tyler passar på att växla några ord. Det syns verkligen på Nate hur mycket han trivs i sitt liv som småbarnspappa och Tyler hade inte kunnat vara mer glad för Freyas skull. Hon har verkligen hittat sin stora kärlek i livet och Tyler kan knappt vänta tills han gör detsamma. Hittills har hans kärleksliv varit lite upp och ner. Det har aldrig känts riktigt rätt med någon. Vad han inte visste här var att det snart skulle komma att förändras...
 
Tyler har spenderat en massa tid på internet och har där börjat chatta med Sam. En kille i hans egen ålder som han delar både intressen och sin syn på livet med. De kommer bra överrens och bestämmer sig senare för att träffas i verkligheten istället.
 
Så snart som Tyler träffar Sam inser han varför hans liv varit så himla konstigt. Han kanske har levt i förnekelse, eller så har han helt enkelt bara skjutit undan sanningen. Tyler är gay och det var mer än han själv visste.
 
Tiden går och detsamma gör dagarna mellan dessa två. Tyler har aldrig känt sig så lycklig som han gör nu och allt detta är tack vare Sam. Hela tonåren kämpade Tyler med sig själv och även om hans självförtroende aldrig har varit så bra som det är idag så är han glad att det tagit den tid det har gjort, att faktiskt inse sanningen. Han är glad, han är lycklig och han är upp över öronen kär i en kille. 
 
All ledig tid spenderas ihop med Sam och efter några månader funderar de faktiskt på att flytta ihop. Sam bor fortfarande hemma hos sin pappa, precis som Tyler gör hos sina föräldrar. Han känner sig mer än redo över att lämna sitt gamla liv bakom sig och starta ett nytt ihop med Sam. De sover så gott som ändå med varandra varje natt. Deras föräldrar har accepterat deras förhållande från första stund och pappa Edward har äntigen insett varför Tyler var så strulig i tonåren. Livet kan helt enkelt bara gå framåt från och med nu.
 
Ett par dagar senare är det bestämt. Tyler ska packa ihop sina saker för att flytta till deras nya hem. De köpte ett hus på andra sidan stan. Tylers tvillingsyster Lucy har köpt huset bredvid några månader tidigare och eftersom deras nya hus stått tomt så länge så kändes det faktiskt helt rätt att flytta just dit.
 
Tyler ringer till Sam och säger att det är klart. Huset är deras och de får flytta in så snart de känner för det.
Tyler säger hejdå till sin familj, lämnar sitt gamla liv bakom sig och ser nu fram emot ett helt nytt liv tillsammans med kärleken Sam.
Upp