PGC Sanders, Gen 2 - Del 34.

Såfort Emily och Edward anlänt hemma i Sunset Valley igen så är det dags för hårdträning med småbarnen. Varken Evelyn eller Toby kan prata, eller gå för den delen och nu är det inte många dagar kvar till deras födelsedag. Med ett barn var sätter de igång med inlärningarna.
 
Båda två verkar nyfikna på att lära sig, men flinar bara åt sina föräldrar när de lägger surminerna till. Edward blir frustrerad när Evelyn inte förstår, men han ger inte upp för det. Toby däremot går det lite bättre för och Emily kunde inte vara mer stolt!
 
En stund senare kommer tonåringarna hem ifrån skolan och Emily är glad att se att även Tyler och Lucy har flyttat hem igen. Hon hade en liten aning om att de skulle göra det nu när Freya har en egen familj att ta hand om, men förväntade sig nog ändå inte att det skulle ske riktigt än.
 
Emily är även glad att se hur bra alla kommer överrens med varandra. Med fem tonåringar förväntar man sig nog lite mer hormoner och klagomål som flyger, men här sätter de sig snällt ned och läser sina läxor tillsammans.
 
Tyler som sååå gärna vill lära sig köra bil innan han blir en ungdom passar på att försöka fråga sin pappa om saken. Till en början står Edward bara och lyssnar på vad Tyler har att säga, men efter en stund brister det för honom.
 
Han blir riktigt förbannad över att Tyler förväntar sig körlektioner nu. Han har underkänt i skolan och kommer kanske inte ens ta examen, men trots det så fokuserar han hellre på körningen än skolan. Edward skriker nästan åt honom att när han höjt sina betyg så kanske, men bara kanske, de kan börja ta lektioner tillsammans. Men innan det lär det inte hända, alls. Tyler bli alldeles förtvivlad och stormar sedan ut ur rummet med snabba steg.
 
Tyler går med bestämda steg till övervåningen för att gömma sig från resten av familjen. Just nu vill han helst bara vara ensam en stund. Dock är det inte så enkelt med en familj på tio personer. Han hittar Lucy i en av fåtöljerna i full gång med att spela något skatespel på tvn. Hon tittar frågande på honom, varpå han bara skakar på huvudet och plockar upp en kontroll för att spela med henne istället för att prata.
 
Det var längesedan dessa två satt ned och spelade tillsammans. Skolan har tagit upp mycket av deras lediga tid, och trots att Tyler är underkänd i så gott som alla ämnen, så struntar han i det just nu. Hans föräldrar borde egentligen förstå varför det går så dåligt för honom. Ända sedan han kom hem ifrån internatskolan så har han hamnat efter, i allt han gjort. Han trivs inte alls med sig själv och det tar ut mycket av hans ork för andra saker. Lucy är den enda som i alla fall har en liten aning om varför Tyler mår som han mår, dock har hon inga planer på att prata om det förrän han själv är redo. Det är helt och hållet upp till honom själv om han vill prata om det eller inte.
Upp