PGC Sanders, Gen 2 - Del 28.

Dagen efter bröllopet var det dags för Lydia och Lillys födelsedag. Det är äntligen dags att lämna barnstadiet bakom sig och komma upp till tonåren istället! Trots att de haft en rolig tid som barn så ska det bli skönt att fylla år och få lite mer ansvar i hemmet.
 
Med hela familjen närvarande, samt storasyster Freya, får tjejerna önska sig någonting och blåsa ut sina ljus. De funderar en bra stund på vad de kan tänkas vilja ha innan de blåser ut ljusen var för sig.
 
Emily, Freya och Sally är nog de som är mest exalterade över att flickorna ska bli tonåringar. Sally för att hon får någon i sin egen ålder att umgås med och Emily för att det blir två barn mindre att försörja. Freya är mest nöjd över att hon faktiskt har tid att delta i familjens födelsedagar, trots att hon har en egen liten pojke att ta hand om där hemma.
 
Och någonstans här fick mitt spel fnatt och Lilly hamnade i en åldersbugg. Detta resulterade i att jag fick starta om spelet, för att googla runt en stund och sedan komma till slutsatsen att jag blir tvungen att återställa henne totalt via nraas mastercontroller. Detta i sin tur resulterade i att hon förlorade sitt utseende och allt där till, men det lyckades jag senare lösa genom att gå in i en gammal sparfil och spara henne i tonårsstadiet, för att sedan ändra henne i CAS via nraas. Otroligt frusterande, trots att det löste sig i slutändan.
 
Flickorna växer upp, varav båda liknar mamma Emily på nästan alla sätt och vis. Dessa två är dessutom de enda av barnen som ärvt sin mammas hudfärg. Lydia får egenskapen nattuggla och Lilly får fotograföga.
 
Senare under kvällen blir småbarnen trötta, så Edward och Sally plockar upp varsin bebis för att lägga de i sina sängar. Ingen är särskilt sugen på att sova under kalasandet, men somnar i alla fall såfort de lagt sig ned.
 
Eftersom Edward får en stund ensam med Sally så bestämmer han sig för att fråga henne om en viktig sak. Han har nämligen planerat en smekmånad till Frankrike med Emily och vill därför att Sally ska ta på sig ansvaret om sina småsyskon medan de är borta. Nu när Lilly och Lydia också är tonåringar så borde det inte vara något problem för henne.
 
Lyckligvis säger hon att hon mer än gärna tar hand om sina småsyskon ett tag. Det är bra träning inför framtiden, plus att hon känner sig stolt över att hennes pappa faktiskt vågar ge henne det ansvaret. Hon har aldrig gjort någonting som visat att hon faktiskt är vuxen snart, så detta blir ett perfekt tillfälle att visa att hon faktiskt kan vara ensam hemma ett tag.
 
En nöjd Edward sätter genast igång med att planera resan. Han ringer flygbolag och hotell för att vara säker på att deras vistelse ska bli så bra som möjligt. Emily kommer bli överlycklig när hon får höra om överraskningen!
 
Dagen därpå anläder de till Champs Les Sims och eftersom detta antagligen kommer att bli deras första, och enda, semester tillsammans har de planerat att enbart spendera den med varandra. Egentid när den är som bäst!
#1 - - Anonym:

Hej vart har du laddat ner Lydia och Lillys hår som tonåringar? Såfint :)

Svar: Svarar på det i ett inlägg :)
simsliv.webblogg.se

Upp