Prior - Virus i luften, eller?

En natt vaknar Selene, helt utan förvarning, av att hon mår otroligt illa. Hon hoppar direkt upp ur sängen och känner hur magen håller på att vända sig ut och in. Med en snabb blick mot Caleb så vänder hon sig om för att springa ut ur rummet, så tyst som hon bara kan.
 
Hon hinner så gott som bara in igenom dörren till badrummet innan hon slänger sig över toaletten för att kräkas. Detta hade hon verkligen inte räknat med...
 
Efteråt borstar hon tänderna för att försöka tvätta bort allt det hemska som just hände, men direkt efteråt känner hon hur det vänder sig om i magen igen och illamåendet är tillbaka lika fort som det försvann. Dock slipper hon kräkas denna gång, men känslan verkar vara här för att stanna.
 
Cassie måste ha blivit utsatt för samma virus som Selene, för bara ett par timmar efter hennes otrevliga besök på toaletten så är det Cassies tur att slänga sig ned för att kräkas. Efteråt tittar hon på sig själv i spegeln. Letar efter förändrar, tecken. Någonting som visar vad det kan vara som händer. Är det inte magsjuka som spökar så är det verkligen någonting konstigt på gång i huset... 
 
Både Aiden och Cassie är uppe ur sängen samtidigt denna dag. Aiden för att han har jobb på schemat och Cassie för att lillan behöver mat. Det är snart dags för hennes födelsedag, men eftersom Aiden jobbar 09-19 så funderar hon på hur han ska kunna närvara vid firandet. Han är borta så gott som hela dagarna numera och missar en hel del av allt som händer i huset. Hon vet inte ens hur hon ska berätta för honom att ett välbekant illamående återvänt.. Tänk om han inte vill ha några fler barn? Hon har knappt hunnit fundera på syskon sedan Harlow föddes, så lite tidigt känns det ändå.
 
Selene som blir alldeles för nervös över sin konstiga morgon sätter sig ned för att googla lite. Resultaten hon hittar går från allt mellan hundra olika sjukdomar, till det hon kanske fruktat, och hoppats på, mest av allt. En graviditet. Efter att det börjat klarna lite i huvudet på henne mellan alla alternativen så börjar paniken smyga sig på. Tänk om hon faktiskt ÄR gravid? Vad kommer Caleb att tänka då...?
Prior | |
#1 - - Mikka:

Den här historian alltså <3 Så bra!
Sen vill jag bara inflika med att du gör så fina simmar! Jag har speciellt fastnat för Selenes utseende. Tycker hon är riktigt fin :)

Svar: Åh, tack och detsamma vad gäller dina simmar :) Selene är faktiskt skapad från den här simmen - http://sims.wikia.com/wiki/Catarina_Vanderburg - så det finns en vuxen version av henne i stan också, haha.
simsliv.webblogg.se

Upp