Prior - Tid för varandra.

När Harlow somnat om i sin lilla gunga så får Caleb äntligen sin önskan uppfylld. Selene kommer och sätter sig bredvid honom i soffan för att försöka titta på någon dålig film på tv.
 
Dock är filmen alldeles för ointressant, och Caleb desto mer lockande, att Selene knappt kan hålla fingrarna borta. Hade det inte varit någon annan i huset så hade det inte varit någon tvekan om vad som skulle skett efter det här, men eftersom även Cassie precis gick in genom dörren till vardagsrummet så får deras planer vänta.
 
Cassie lägger knappt märke till sin bror och Selene, för hon har bara ögonen på sin dotter. Harlow går mellan att sova och vara vaken hela tiden, men det hindrar inte Cassie från att leka tittut med henne. Harlow förstår leken på en gång och gömmer sig för mamma med sina små armar.
 
Caleb tog tillfället i akt och drog med sig Selene till toaletten. En mysig stund i duschen kan ju ingen säga nej till! Selene är till och med snabbare än Caleb med att få av sig kläderna och hoppa in i duschen. Möjligtvis för att lyckas få så mycket varmvatten som möjligt innan han kommer och trängs, men vem vet. Det kan ju bero på någonting helt annat också!
 
Inte många minuter senare anländer även Aiden hem från jobbet igen. Han missade i stort sett hela dagen, men är väldigt glad över att vara hemma igen. Särskilt när Cassie välkomnar honom på riktigt. Det är längesedan dessa två har varit ensamma, så ett par minuder för varandra är allt som behövs för att göra dagen perfekt.
 
Kvällen kommer fortare än någon hunnit förstå och det är dags för Harlow att lägga sig i sängen igen. Cassie tar med sig henne upp och lägger henne för natten. Ger henne en snabb puss på panan och säger godnatt.
 
Dock har Aiden andra planer på schemat än att sova. Han vill gärna nyttja deras tid tillsammans på bästa sätt, vilket resulterar i att båda två slocknar som ljus efteråt. Det är längesedan dom varit så utmattade efter en kväll tillsammans, men här är det ingen som klagar för det.
Prior | |
Upp