Prior - Missuppfattningar.

Det första Cassie gör när hon fått tillbaka talförmågan är att be om ursäkt till Selene. Dock visar det sig att det var precis samma sak som Selene tänkt göra själv. Först blir dom alldeles chockade och sedan efter att dom förstått vad som just hänt så börjar båda skratta som aldrig förr. Allting kändes precis som innan Cassie åkte igen.
 
En stund senare frågar Cassie om hela grejen mellan Selene och Caleb. Selene blir lite generad och erkänner att hon har känslor för honom. Hon menar, hur skulle hon kunnna undvika det? Han var den som fanns där för henne efter att Cassie stuckit. Den enda som hon kunde prata med om saker som hänt. Han var den som brydde sig om henne när ingen annan verkade göra det. Inte ens hennes föräldrar.
 
Cassie drar en lätt suck och erkänner att hon inte kunnat vara mer glad för sin brors skull. Hon är glad att han hittat någon som förtjänar honom och som inte bara bryr sig om honom, utan även alla runt omkring honom. Båda tjejerna tittar på Caleb, som sitter och äter sin frukost i lugn och ro, varpå de ger ifrån sig ett varsitt brett leende.
 
Selene som knappt visste om att Cassie var gravid, bortsett från några misstankar från Caleb, får en smärre chock när Cassie nämner det och frågar sedan om hon får känna på magen. Självklart får hon det och till Selenes stora lycka sparkar den lilla bebisen precis när hon lägger sin hand på magen.
 
Hon blir så glad för Cassies skull att hon grattar henne med en bamsekram.
 
"Jag har saknat dig så mycket!" Säger hon och slänger armarna om Selene.
"Inte lika mycket som jag har saknat dig"
 
Tänk att det snart finns en liten bebis i huset! Och tänk att Selene får äran att bli delaktig i den lillas liv från starten. Hon som knappt trodde att hon skulle få se Cassie igen, har nu bestämt sig för att stanna i Hidden Springs och, förhoppningsvis, skapa sig en egen familj en dag.
 
Lilla Shadow som inte förstår så mycket om allting runt omkring roar sig med att utforska sin matskål. Hon är överlycklig som äntligen får så mycket uppmärksamhet som hon förtjänar, men det är ändå skönt att få en sund för sig själv. Den stora matskålen, som dessutom fyller på sig själv är otroligt spännande. Hon leker mest med den, men några tuggor åker i alla fall ned ibland.
 
Efter att Cassie och Selene pratat färdigt om allting som hänt sedan senast så lägger sig Cassie i Aidens famn i soffan. Hon behöver en lugn stund och lyckligtvis är Aiden den som får henne att må som bäst. Han masserar hennes axlar och lovar att han ska försöka bli bättre på att lyssna. Att han ska spendera mer tid för henne och faktiskt svara när hon pratar. Han lovar också att dom ska diskutera namn till bebisen såfort Cassie känner att hon orkar. Båda två hoppas på en liten flicka, men att bestämma ett namn till någon man aldrig träffat är ingen lätt match. 
 
Senare under dagen när Caleb planerar att ta sig ett bad hittar han en trött och utsliten Selene på toaletten. Hon har haft så mycket känslor i kroppen att hon inte vet vart hon ska ta vägen. Hon var helt säker på att Cassie skulle vara arg över att hon inte sagt att hon kommit, men sen visade det sig vara tvärt om. Cassie trodde ju att Selene skulle bli arg över att hon stack, men så var det inte heller. Selene förstod helt och hållet varför Cassie stack hemifrån. Inte hade väl hon heller stannat om den hon älskade inte var välkommen i hennes familj.
 
Selene behövde bara en lugn stund för sig själv och toaletten är oftast det bästa stället för sådana saker. Förutsatt att man kommer ihåg att låsa dörren. Dock har hon igenting emot att Caleb är den som kommer in oinbjuden när hon väl glömt den detaljen. Hon är så van att bo ensam och inte behöva låsa dörren att vanan fortfarande sitter i.
 
"Där ser du, det gick ju bra. Du oroade dig helt i onödan!" Säger han till Selene med ett leende.
"Ja, din syster är verkligen den mest lugna och omtänksamma människa jag känner." Svarar hon med en lättad suck.
"Ja det är hon verkligen, förutsatt att det inte har med våra föräldrar att göra" Skrattar han.
 
Caleb lägger armarna om Selene och ger henne en snabb puss på kinden. 
"Du vet väl att du får stanna här inne om du vill det. Jag tänkte bara ta ett bad, men sällskap har ju aldrig skadat."
 
Men att bada blev det sista på Calebs "att göra lista". Varken han eller Selene kunde hålla händerna ifrån varandra och deras mysiga badstund hamnade på en helt annan nivå. 
 
"Jag tycker så mycket om dig." Viskar han i örat på Selene, varpå hon svarar att hon tycker om honom med, mer än hon någonsin kunnat ana. Sedan kysser hon honom och allting runt omkring försvinner sakta men säkert, som i en dimma.
Prior | |
Upp