100 baby Evans - Oväntat besök.

Senare under kvällen får Ruby besök. Simmen som kommer förbi är ingen mindre än Martys fru Justine och den, numera, lite större pojken som Ruby inte träffat sedan hennes första besök hemma hos Marty. Ruby blir otroligt nervös över Justines närvaro och vet inte alls hur hon ska hälsa, men hon vinkar till slut nervöst och bjuder sedan in Justine.
 
Justine verkar inte veta vad som pågått mellan hennes man och Ruby så hon kommer in och börjar genast plocka upp i huset. Hon tar hand om Rubys disk och trots att Ruby påpekar att Justine inte behöver göra det så gör hon det med ett leende på läpparna. Hon berättar att hon är väldigt prydlig och ordentlig av sig, vilket betyder att hon inte klarar av smutsiga omgivningar. Ruby tackar och tar emot, trots att hon får lite dåligt samvete.
 
Rusty som fortfarande är vaken blir chockad över att se en annan bebis i huset. Han har aldrig sett ett barn förut och tittar frågande på den andra pojken. Nästan lite revir-aktigt, ungefär som att han inte alls vill ha någon okänd unge i sitt hus.
 
Pojken som tittar tillbaka på Rusty verkar vara på lekhumör. Dock är Rusty inte alls på samma humör och går istället därifrån. Ruby plockar sedan upp honom och lägger honom i sängen. Det är dags för lillen att sova och egentligen, enligt Rubys mening, är det dags för Justine att gå hem med sin lilla och lägga honom också.
 
Men hon verkar ha andra planer. Hon plockar upp sin son och är nära på att lägga honom i en av Rubys spjälsängar. Dock har Ruby en gräns. Det räcker att Justine kommer hit oanmäld och städar, hon behöver inte flytta in på heltid också.
 
"Ursäkta mig, men du vet väl att det är JAG som bor här va?" Frågar hon Justine. "Oj, jo, jag är nog bara lite trött och förvirrad, jag borde nog gå nu.." Får hon till svar. Justine vänder sig sedan om och lämnar huset.
 
Dagen därpå hinner Ruby knappt stoppa i sig frukosten innan hon får en otrolig värk i ryggen. Sekunden efteråt går vattnet och det är dags för nästa besök på förlossningen. Återigen ringer Ruby en taxi som ska ta henne till sjukhuset, dock kan hon inte åka förrän en barnvakt kommit för att ta hand om Rusty. Tur nog går det fort tills barnvakten är på plats och Ruby kan åka iväg.
 
Hon kommer till sjukhuset och inser att "Jag kanske borde skicka ett sms till Marty trots allt...". Sagt och gjort så trycker hon på skicka innan hon går in genom dörren.
 
En liten stund senare kommer Marty springandes. Han ska egentligen jobba nu, men verkar ändå ha någon timme över för att vara med under förlossningen. Han är lite nervös över att någon ska få reda på att han är där, men just nu verkar det inte spela någon roll. Det är trots allt hans barn också.
 
Väl framme vid dörrarna tar han det lite lugnare även om hans tankar är uppe i högvarv. Han trodde nog aldrig att han skulle bli pappa igen, i alla fall inte på det här sättet. Dock går han in till sjukhuset med ett nervöst leende på läpparna. Han vet ju trots allt inte vad han har att förvänta sig när denna dag är över.
Upp