PGC Sanders, Gen 2 - Del 26.

När Edward är hemma ifrån jobbet igen så spenderar han all sin tid med barnen. Han hämtar genast Evelyn ur lekhagen för att läsa en bok för henne. Anya sitter kvar en stund och bara skrattar och sjunger för sig själv.
 
Edward väljer den enda boken i hyllan som är barnvänlig nog för en ettåring. Evelyn sitter länge och tittar på bilderna i boken medan pappa Edward läser det som står. Hon blir överlycklig varje gång hon får byta sida själv och bläddrar med sådan kraft att sidorna nästan släpper ur pärmen.
 
I ögonvrån ser Edward hur Anya klättrat ur hagen själv och knallar iväg till barnrummet på andra sidan. Han ler lite för sig själv åt tanken på att barnen växer så fort. Hon var ju bara en liten bebis nyss!
 
Anya hittar det stora lekbordet mitt i rummet och ställer sig där för att leka med klossarna. Dock är det mer intressant att tugga på dom än att bygga någonting. Hon må vara äldst av småbarnen, men än har hon inte vuxit ifrån åldern där man stoppar allting i munnen!
 
Innan läggdags får Anya ett bad av Edward, vilket hon uppskattar mer än han kunnat ana. Hon trivs med sin pappa och önskar nog att han skulle vara hemma oftare. Lyckligtvis har han snart kommit upp i den nivå som han drömmer om på jobbet, för sedan kan han förhoppningsvis vara ledig lite oftare!
 
Han lägger sedan barnen i sängen, en efter en. Toby är lite tveksam först till att sova, men somnar faktiskt ganska på en gång efter att Edward gått ut ur rummet för att hämta hans tvillingsyster.
 
Edward går upp igen för att hämta Evelyn. Hon som roat sig med sin låtsaskompis blir lite sur när pappa plockar upp henne. Dock glömmer hon bort det lika fort och flinar stort åt sin mamma innan Edward tar med henne ned till sovrummet.
 
Evelyn är inte alls lika sugen på att sova. Hon gnäller en liten stund över att Edward ska ta upp henne igen. Edward pussar henne på pannan och säger godnatt innan han smyger ut ur rummet igen. Evelyn sitter i sängen en liten stund och tittar frågande efter sin pappa, dock somnar även hon inte många minuter senare och Edward hör snart några tysta arkningar från sina barn.
Upp