PGC Sanders, Gen 2 - Del 25.

Varje morgon innan barnen vaknar försöker Emily att fixa ihop någon sorts frukost. Och varje gång hon börjar så önskar hon att hennes pappa Lincoln var där och gjorde det åt henne. Han var alltid den som lagade mat hemma och hans mat var omtyckt av alla. Emily själv är lite osäker på både det ena och det andra när det kommer till maträtter, men oftast lyckas hon i alla fall koka ihop någonting sånär ätbart.
 
Just denna morgon är det pannkakor på schemat. Ungarna tycker om det och Emily har själv ingenting emot att stoppa i sig ett par innan dagen startar. Det är en enkel maträtt som inte kräver så mycket förberedelser, samt att det går ganska fort att fixa ihop det.
 
En stund senare vaknar barnen en efter en. Först med att öppna ögonen och ropa efter mamma är Toby. Trots att han inte kan prata ännu så vet Emily direkt när det är han som är uppe.
 
Dock håller han inte den glada minen särskilt länge. Han behöver ny blöja och mat i magen för att vara glad. Dessvärre har Emily fler barn som behöver komma ur sängen innan hon hinner med den första.
 
Edward är sen till jobbet och ger Emily en förlåtande blick innan han springer iväg. Hon suckar, men tvingar fram ett leende innan han är borta. Emily tar upp flickorna ur sina sängar också innan hon matar allihopa på samma gång.
 
Evelyn behöver ett bad och eftersom alla nu är mätta i magen så kan hon i alla fall ta sig en liten stund att andas innan kaoset startar igen. Evelyn älskar att bada. Hon plaskar med både armar och ben så att vattnet flyger åt alla håll. Emily blir nästan genomblöt, men kan inte låta bli att skratta åt det i alla fall.
 
Senare under dagen spenderar hon lite tid med Toby som fattat tycke för det lilla valpianot på övervåningen. Han sitter länge och slår på tangenterna, varvat med att smaka på pinnen, haha!
 
Evelyn leker oftast med sin låtsaskompis, vilket är ett plus för Emily. Det är bra när barnen kan roa sig själva så att hon inte måste anstränga sig hela tiden.
 
Senare får flickorna leka lite tillsammans i lekhagen. Anya som redan kan prata surrar på om allt möjligt medan Evelyn bara skrattar och leker tittut. Anya gömmer sig också efter en stund, vilket får Evelyn att skratta ännu mer! 
#1 - - Sandy SIMSINSPACE:

Åh, jag saknar verkligen Sims 3 mer och mer varje gång jag läser om Sanders :/

Du vet förresten ingen lösning på hur man får Sims 3 att känna igen ens nya grafikkort? Det är anledningen till varför jag inte skriver om Conley bland annat för tillfället. :(

Svar: Åh, trist när det inte fungerar som det ska :( Jag har faktiskt ingen aning om vad du ska göra, dock har jag försökt googla lite lösningar och hittade några sidor som kanske kan hjälpa dig en liten bit på vägen i alla fall. (sidorna är dock på engelska, men det kanske inte gör så mycket?) Här är en > http://sims3.crinrict.com/en/2013/06/getting-the-game-to-recognize-your-card.html och här är en annan > http://simswiki.info/wiki.php?title=Game_Help:Getting_new_graphics_cards_recognized_by_the_game
simsliv.webblogg.se

Upp