PGC Sanders, Gen 2 - Del 24.

Lördagen är kommen och därmed även tvillingarnas födelsedag. Emily vill hemskt gärna ge de en dag att komma ihåg och bestämmer sig därför för att bjuda in familjen till firandet. De flesta tackar ja och vill väldigt gärna komma. Dock kan ingen i Edwards familj närvara, men hälsar grattis till barnen i alla fall.
 
Edward roar Anya en stund medan Emily fixar i ordning för kalaset. Tårtorna ska fram och förhoppningsvis lyckas hon trolla fram tillräckligt med sittplatser för alla gästerna. Anya skrattar lyckligt när pappa Edward kittlar henne på magen. Tänk att det snart är slut med såna här små simmar i denna familj!
 
En stund senare ropar Emily på Edward så att han kan komma och titta på allting. Han är nöjd och tror att gästerna kommer att vara det med. Huvudsaken är ju dock att ungarna får en lyckad födelsedag, men Emily tycker om att planera och göra fint när det ska komma folk på besök.
 
Ett par timmar senare börjar gästerna anlända. Freya är en av de första på plats. Emily går genast fram till henne och ger henne en kram. Hon kan knappt förstå att hon snart ska bli mormor! Freya har verkligen den där gravidglöden över sig och Emily är så stolt över sin dotter som kommit så långt i livet sedan hon flyttade hemifrån.
 
Resterande gäster dyker upp en efter en. Dylan och Doris kommer med sina båda söner, döttrarna hade inte tid idag och blir därför frånvarande. Mormor Ariana och morfar Lincoln är givetvis på plats. Samt Lucy och Tyler. De vill verkligen inte missa sina småsyskons födelsedag!
 
Sedan är det dags att blåsa ut ljusen på tårtan. (Mina simmar kan verkligen inte förstå att jag vill att båda ska blåsa ut ljusen samtidigt, så Evelyn får börja.) Emily får äran att hjälpa lilla Evelyn med sina samtidigt som resterande kalasgäster står och hejar på i bakgrunden.
 
Men helt plötsligt hörs ett skrik från en utav gästerna och det visar sig att Freya har fått värkar! Bebisen har bestämt sig för att det är dags att komma ut nu! Freya känner sig alldeles skräckslagen och Edward gör allting för att hålla lugnet för att inte göra Freya ännu mer stressad.
 
Dock är han den enda som verkar kunna hålla lugnet. Alla tonåringarna på kalaset brister ut i total panik och vet inte alls hur de ska reagera på händelsen. De står länge och skriker och bara viftar med armarna. Edward behåller lugnet och erbjuder sig att följa med Freya till sjukhuset. Hon tvingar fram ett leende, nickar och går sedan därifrån.
 
Utanför sjukhuset har paniken lagt sig lite. Freya kan dock inte låta bli att vara nervös inför det som händer härnäst. Hon tittar på sin pappa med stora ögon, varpå han bara ger henne ett varmt leende. Det är allt som behövs för att hon ska hitta modet att gå in igenom dörren.
 
Efter att Freya åkt behövde några av gästerna sätta sig ned för att andas en stund. Tyler är den enda som faktiskt fortfarande är med i firandet. Emily känner sig lite besviken, men såklart glad för Freyas skull. Hon har ett barn kvar som ska växa upp och blåser därför ut även Tobys ljus på tårtan.
 
En stund senare har familjens yngsta medlemmar vuxit upp till småbarn. Toby är vår arvinge med både blått hår och blå ögon! Evelyn däremot är en liten kopia av Freya. (Hon kommer dock att bli väldigt lik sin faster Eloise när hon växer upp.) Det ska bli himla spännande att spela nästa generation med en manlig arvinge. Dock hoppas jag att det inte kommer att ta lika lång tid att få nästa generations barn som det gjort nu, haha!
 
Toby var egentligen familjens åttonde barn och skulle därför ha fått blåsa ut sina ljus först, men eftersom Edward aldrig förstod att jag ville att han skulle göra det så fick de växa upp i fel ordning. Sedan i och med Freyas graviditetsavslut så drogs alltig ut på tiden och hans födelsedag blev förskjuten med en dag(!) (Eller ett par timmar, han åldrades upp efter midnatt). Dock kommer jag att åldra upp båda två på samma dag senare i alla fall.
#1 - - Eawysims:

Tror jag också måste ladda ner så bebisarna inte är i sån filt, har du kvar länkar till de? Skönt att du har en arvinge nu också!

Svar: Svarar på det i ett inlägg :) Och jo, väldigt skönt att arvingen äntligen är klar!
simsliv.webblogg.se

#2 - - Mikka:

Tjoho! Grattis till arvinge! :D Ska bli kul att följa med Toby sen och se vad han hittar på! Förutom att skaffa barn då, haha ;)

Svar: Haha tack! Hade nästan gett upp hoppet om att någonsin få en arvinge.. :pp Men jo, det ska bli kul att spela med en manlig sim i fokus istället!
simsliv.webblogg.se

#3 - - simsdeluxe.se:

Så himla kul att följa en annan PGC än sin egen. Ska nog läsa ikapp på direkten!

Svar: Vad kul att du tycker det! Det var nog tack vare din blogg som jag från början valde att starta en egen PGC :)
simsliv.webblogg.se

Upp