PGC Sanders, Gen 2 - Bonus #2.

Jag håller på att bygga ihop familjens släktträd i Familyecho och det tar sin lilla tid. Speciellt nu när jag bestämt mig för att ta med bilder på alla simmarna. Jag har samlat ihop en hel del och tänkte därför visa upp Dylans nuvarande familjebild. Dock med enskilda CAS-foton på alla eftersom det är rätt intressant hur olika alla deras ungar faktiskt är. Pojkarna är nästan direkta kopior av Dylan, medan flickorna (kommer att bli) kopior av Doris. (Jag ska ta en riktigt familjebild på allihopa senare, men tills vidare får ni nöja er med detta, haha!)
 
Fun fact #1 - Jag har ingen aning om vart flickornas ögonfärger kommer ifrån, eftersom ingen i familjen har varken gula eller ljust grå/blå ögon. (Bortsett från Arianas isblå, nästan vita ögon.).
Fun fact #2 - Alla barnen har fått den övernaturliga typen låtsaskompis, bortsett från den yngsta dottern Kelli (sista bilden) som är en helt vanlig sim.
Fun fact #3 - Innan Kelli föddes hade alla barnen olika hårfärg. Colin med mammas röda hår, Riley med det blå och Fiona med pappas bruna.
Fun fact #4 - Hudfärgerna är även de olika på barnen. Colin har fått sin ifrån farfar Lincoln. Riley och Fiona har fått mammas och Kelli pappas.
Mindre fun fact #5 - Fy vad jag saknar att spela med Dylan och Doris! Deras kemi är obeskrivlig!
 
Upp