PGC Sanders, Gen 2 - Del 5.

Med två småbarn i huset är det mycket som måste göras. Edward kör igång direkt med att lära Tyler att prata. Han har inga planer på att missa allt sånt med tvillingarna. Med Freya missade han ju precis allt och nu vill han lära sina barn allt han kan och hinner!
 
Dock vill Emily också vara med på ett hörn och försöker lära Lucy att prata. Emily vet ju hur mycket Edward vill göra allting, men hon kan inte låta bli att lära ut i alla fall en av alla sakerna som ungarna har att vänta.
 
Freya som har väldigt lite att göra just nu skickar iväg ett sms till Theo och frågar om han vill komma förbi. Han har ju inte träffat hennes föräldrar, men hon är inte riktigt säker på om hon vågar visa upp honom ännu heller. Hon planerar att spendera lite tid med honom nu när alla andra är upptagen med en massa annat.
 
Theo kommer mer än gärna förbi. Dom tittar på stjärnorna tillsammans och trots att dom är på G så verkar Theo bli rätt förvånad över att Freya lägger sin hand på hans.
 
Vid det här laget borde ju Freya ha vant sig vid att vara med Theo, men fjärilarna i magen släpper inte för det. Dock verkar nervositeten släppa efter en stund och alla stjärnfallen verkar hålla stämningen lite mindre pirrig för båda två. 
 
En stund senare är det dags för Theo att gå hem igen, men Freya har ingen som helst lust att släppa honom riktigt ännu. Hon drar honom intill sig och frågar sedan om han inte vill vara hennes pojkvän. Han säger ja utan att tveka och kysser henne som aldrig förr innan han går hemåt igen.
 
Freya som är lite chockad, men glad, över det som just hände står kvar utomhus en stund. Hon vet knappt hur hon ska berätta för sina föräldrar om Theo. Egentligen borde det ju inte vara några konstigheter, men eftersom hon aldrig nämnt någon kille till varken Emily eller Edward så känns det ändå lite pirrigt att berätta om den nya pojkvännen med fulltatuerade armar. 
 
Efter att tvillingarna lärt sig att prata eller gå så somnar dom en efter en. Lucy var helt slut efter födelsedagen och slocknade på en gång, men Tyler som verkade ha lite extra energi kvar busade i sängen en stund innan även han lämnade denna dag bakom sig.
 
Dagen därpå är det mera inlärning på schemat och denna gång är Edward först ut med att försöka lära Tyler att gå. Emily håller på att städa hela huset och springer fram och tillbaka för att plocka upp både kläder och annat som ligger utspritt överallt.
 
Efter en stund är hon färdig och kan försöka hjälpa Lucy med att lära sig prata. Ibland går det bra och andra gånger vill hon inte alls vara med.
 
Dock hinner det inte gå många minuter innan Emily blir akut illamående och måste springa på toaletten för att kräkas. Hon känner redan på sig vad som är på gång och känner att paniken smyger sig på.
 
Freya som höll på att tvätta kläder fattar ingenting när mamma Emily kommer inspringandes på toaletten, men bestämmer sig för att låta det vara. Hon hoppas dock att det inte är någon magsjuka på gång, för det är ju ungefär den värsta sortens sjukdom som finns!
 
Emily sätter sig för att titta på något matlagningsprogram på tvn, mest för att slippa anstränga sig om illamåendet kommer tillbaka, men också för att höja färdigheten lite grann. Kommer det fler barn till hushållet så är det nog bäst om matlagningen inte är ett problem. Ingen annan verkar ju anstränga sig i det ämnet hur som helst!
 
Freya som vet att mamma inte mår bra tänker att hon lika gärna kan försöka lära Lucy att prata själv. Lillan har ingenting emot storasysters uppmärksamhet och pratar på utan problem!
 
Freya blir så stolt över sin lillasyster när hon väl lärt sig prata utan problem!
Upp