PGC Sanders, Gen 2 - Del 15.

Efter många om och men har jag ändrat mina inställningar i spelet. Bilderna är inte perfekta, men en klar förbättring sedan innan. Kvalitén kommer att bli lite bättre från och med nu, vilket gör skrivandet lite roligare.
 
En morgon missar Tyler skolbussen och tvingas cykla till andra sidan stan. Lyckligtvis finns det en tunnelbana mellan city och han skola så han behöver inte cykla precis hela vägen i alla fall. Dessutom så har han tur att Emily inte märkt att han varit kvar hemma när bussen åkt, för annars lär han ha fått världens utskällning. Han befann sig i poolen när den kom och hann inte byta om innan den åkte igen.
 
Emily är återigen ensam hemma med sina små flickor, vilket inte känns lika jobbigt längre. Lydia behöver ett bad, vilket Emily gärna tar hand om. För ett tag sedan hade hon mest troligt surat i ett hörn innan hon gjort något åt saken, men nu är det ingen tvekan om saken.
 
Sally är rätt förvånad över att det finns två små bebisar i huset som är mindre än henne. Hon har ju varit minst så länge hon kan minnas, men inte längre. Hon tycker om sina småsyskon, men kan inte riktigt sätta fingret på varför dom inte leker. Varför dom bara ligger still den större delen av tiden. Hon vill ju leka!
 
Istället för att leka med sina småsystrar så roar hon sig själv i leksakslådan. Att släga leksaker på alla som går förbi är hennes absoluta favoritsyssla! 
 
Tvillingarna kommer hem ifrån skolan och sätter sig ned för att göra läxorna tillsammans. Ingen av dom verkar särskilt sugna på att göra den, men att göra den tillsammans lättar det lite grann i alla fall. 
 
Under middagen har Emily och Edward bestämt att det är dags att berätta om privatskolan för tvillingarna. Till en början är dom rätt upprörda över tanken på att bli ivägskickade för att gå i skolan, men efter en stund inser dom att det kanske blir kul. Att gå i konstskola är någonting som Lucy velat länge, om Tyler vill samma sak är ju en annan femma. Han verkar i alla fall tycka om att måla!
 
Resten av middagen sitter tvillingarna tysta och äter sin höstsallad. Det verkar vara det enda som lagas i det här huset. Mest troligt för att det är en av några få rätter som inte är i behov av varken spis eller mikro.
 
Efter maten säger Edward godnatt till sina andra små tvillingar som totalt älskar uppmärksamheten. En stund senare sover hela familjen, för imorgon är det både Freyas och småtvillingarnas födelsedagar.
 
Freya vaknar tidigt nästa morgon och startar dagen med att göra sig fin. Hon ska äntligen bli ungdom!
 
Hela familjen samlas ute på gården, och även om Emily vet att huset är för litet för att simmarna så kan hon inte komma sig för att sälja det. Ett födeledagskalas utomhus eller inte, vad gör det om hundra år?
 
Freya är så förväntansfull inför liven som ungdom och blåser ut sina ljus snabbt som attan! Hon tittar på sin mamma som knappt kan förstå att hennes lilla flicka ska bli vuxen. Det var ju nyss Emily var gravid med Freya?
 
Dock är Emily så stolt över sin dotter som lyckats med så mycket i sitt unga liv. Hon står och hejar på, tillsammans med tvillingarna, när Freya äntligen åldras.
 
Freya växer upp till en vacker ung kvinna och kan knappt vänta tills hon kan flytta till eget boende.
 
Sedan är det tvillingflickornas tur att åldras. Först ut är Lilly, precis som det var när ungarna lämnade magen. Emily hjälper henne att blåsa ut ljusen.
 
Lucy, Edward och Tyler är helt inne i firandet och tänker knappt på stackars Sally som inte förstår någonting av vad som händer.
 
Kvällen har kommit fortare än familjen anat, men än är det ännu en sim som ska åldras i hushållet. Nämligen lilla Lydia. Familjens yngsta, medlem. Dock endast med några minuters mellanrum från sin tvillingsyster.
 
Ingen av ungarna växer upp med rätt anlag, men dom är i alla fall väldigt lika varandra. Lydia, till höger, får mammas hårfärg och pappas ögonfärg, Lilly däremot får pappas hårfärg och farfar Kanes ögonfärg!
 
Jakten på arvingen fortsätter med andra ord. Dock kan jag knappt förstå hur ungarna i den här familjen kan bli så himla söta, haha. Plus att dessa två kommer bli otroligt snygga som äldre simmar. Ja, jag har fuskat och tjuvkikat. (Likaså alla andra barn i familjen, såklart.)
#1 - - Sandy:

Va fina alla blev! Speciellt Freya, hon är himla fin! :D
Haha sims har sina.. speciella förmågor. Kolla liksom på min Familjen Adams, fem generationer och alla infödda i familjen har alla fått egenskapen Grinig! Jag slumpar alltid deras egenskaper och har aldrig varit med om liknande xD

Svar: Visst är hon vacker! :) Haha ja, börjar nästan fundera på om det har något att göra med generna. Har en sim en egenskap så är det en stor chans att deras barn får samma. Även virtuos verkar gå varmt i min familj, vilket är en av Lincolns egenskaper, haha! :pp
simsliv.webblogg.se

Upp