PGC Sanders, Gen 1 - Del 15.

Besöket på biblioteket gick lite längre än planerat och innan varken Doris och Dylan hunnit tänka efter hamnar dom nakna i fotoautomaten tillsammans...
 
Under tiden hinner automaten knäppa av lite bilder, och Dylan inser snabbt att det kanske inte är någonting som någon borde se. Han river sönder arket och bestämmer sig för att låtsas som att det inte fanns.
 
Dom avslutar sin såkallade dejt i en av sofforna på övervåning, där dom myser och pussas en liten stund innan det är dags att röra sig hemåt igen. Klockan börjar bli mycket, så föräldrarna i hushållet börjar nog bli lite oroliga snart.
 
Väl hemma igen bestämmer sig Dylan för att berätta allt till Ariana i alla fall. Eller kanske inte precis allt, men tillräckligt mycket för att hon ska förstå vad som händer just nu. Arianas reaktion var bara positiv och Dylan hade ingenting att vara orolig över. Ariana hade inte kunnat vara med glad över Dylans val av flickvän. Doris är trots allt någon han känt hela livet, någon han kan dela allt med och den absolut bästa han kunnat falla för.
 
Denna natt får familjen sin första oinbjudna gäst. En inbrottstjuv! Larmet börjar tjuta såfort tjuven går in genom dörren och väcker hela hushållet.
 
Ariana får panik och vet inte alls vad hon ska göra, hon har ju aldrig träffat på en inbrottstjuv förut.
 
Dock dröjer det inte särskilt länge innan polisen är på plats. Det blir slagsmål och lyckligtvis så vinner polisen. Tjuven sätts i handbojor och får följa med ut för att placeras i bilen.
 
Polisen tar sedan en snabb genomgång av huset för att se så att ingenting blivit stulet. När han är klar meddelar han Lincoln att det är grönt ljus och att allting är kvar på sin plats. Lincoln är nöjd och ger polisen tummen upp innan han går ut för att köra iväg.
 
Gissar att inbrottstjuven ångrar sitt val av yrke, för nu är det fängelsecellen som väntar en lång tid framöver!
 
Trots brist på sömn och en hel dag i skolan så ser både Doris och Dylan fram emot skolbalen som hålls ikväll. Doris har lite svårt att hitta en klänning att ha på sig, men bestämmer sig till slut för en svart klänning med öppning runt om midjan.
 
Några balfoton hinner dom med också, innan det är dags att åka. Först är dom lite nervösa inför att vara med på bild, det är en sak att ta ett foto eller tre i en fotoautomat, men att stå modell, det är lite läskigare. Dock släpper nervositeten efter en stund och det blir några fina bilder ändå!
 
Limousinen kommer för att hämta upp paret. Ingen av dom har tidigare åkt limousin, så bara det var ju en perfekt start på kvällen! Resterande tid av kvällen blir otroligt lyckad för båda två, och om inte det var nog så lyckas båda kamma hem vinsterna som balens kung och drottning!
Upp