Prior - Selene.

Detta inlägg, som egentligen skulle upp igår, kommer enbart att handla om Caleb och Selene (spoiler alert), men eftersom jag ville ge Selene ett rättvist välkomnande så passade detta bättre än att kasta ihop allting till en enda röra. Cassie och Aiden är i alla fall tillbaka i nästa del!
 
En dag får Caleb ett oväntat samtal från någon han inte trodde skulle höra av sig. I alla fall inte riktigt ännu. 
På andra sidan luren hör han en nervös Selene som berättar att hon hoppat på tåget och är påväg till Hidden Springs. Caleb undrar varför, men inser snart att hon antagligen inte kunde hålla sig borta heller när han skickade ett sms om att han hittat Cassie. Selene berättar att hon anläder någon gång närmare kvällen och undrar om han inte kan träffa henne någonstans.
 
Caleb nämner en klubb som håller öppet även under kvällarna och säger att han kan möta Selene där. Timmarna går otroligt sakta, men såfort kvällen närmar sig åker han iväg för att möta upp henne. Han går nervöst in genom dörren och ger rummet en snabb titt innan han får syn på en välbekant brun frisyr vid baren på andra sidan.
 
Han går sakta men säkert fram till Selene, men när han väl står precis bredvid henne så vet han inte riktigt vad han ska säga. Han tittar bara på henne med nyfikna ögon. Det är någonting annorlunda med henne, trots att det bara gått någon månad sedan han träffade henne senast.
 
Han går runt henne och ställer sig på andra sidan, varpå hon ställer sig upp från stolen och tittar på honom. Selene verkar inte heller veta vad hon ska säga riktigt och väntar nog på att Caleb ska öppna munnen först.
 
Efter en liten stund verkar stämningen lätta lite och han ger henne en kram. "Jag har saknat dig" klämmer han ur sig, men till svar får han bara ett nervöst leende, vilket gör honom ännu mer nervös själv.
 
Selene inser till slut att hon faktiskt har saknat honom med. Kanske lite mer än hon trodde, eftersom deras lilla fling dom hade innan han åkte knappt var märkbar. Hon slänger sig runt armarna på honom och funderar återigen på hur rätt detta är med tanke på att hans syster är hennes bästa vän. Hon drar sig sakta ur hans grepp och börjar nästan ångra sig att hon kramat om honom igen. 
 
Caleb vill inte att Selene ska känna sig osäker i hans närhet så han tar med henne till en av sofforna mitt i rummet och försöker göra allt för att hon ska känna sig lite bättre till mods. Han förklarar för henne att han berättat för Cassie om det som hänt efter att hon stack. Det var ju trots allt över två år sedan och hon kunde väl inte förvänta sig att allting skulle vara som vanligt även efter det. Selene blir lite lugnare och tittar på Caleb med en blick som han inte rikigt kan förstå.
 
I nästa sekund kysser honom och viskar att "jag har saknat dig med...". Caleb sätter armarna runt henne och försöker att glömma allting runt omkring. Selene kanske inte kom till Hidden Springs för hans skull, men han är ändå glad att hon faktiskt är här.
 
Efteråt blir stämningen återigen lite spänd. Selene börjar bli nervös över att träffa Cassie igen istället och vet inte alls vad hon ska säga när dom ses. Caleb lugnar ned henne och säger att klockan ändå är såpass mycket att Cassie säkert sover när dom kommer hem. Selene som inte ens har funderat på boende blir genast mer frånvarande och vet inte alls vart hon ska ta vägen när kvällen är över. Caleb säger att hon självklart ska följa med honom hem till Cassie och Aiden. Selene går med på detta på ett villkor, att Caleb är med när hon träffar Cassie. Han nickar instämmande och ger henne en snabb puss på munnen innan dom lämnar baren för att åka hemåt.
Prior | |
Upp