100 baby Evans - Rusty fyller år!

Eftersom jag inte orkar ha med spädbarn i denna story så kommer alla barnen att växa upp direkt efter förlossningen. Dock fick Rusty vänta till dagen efter eftersom det var sent och Rubys humör var på noll.
 
Rustys första födelsedag är äntligen kommen och från att ha varit ett litet spädbarn så växer han upp till en otroligt söt liten kille som verkligen är mammas pojke. Dock får han pappas ögonfärg och någon ljus nyans av blond på håret. Varken mamma Ruby eller pappa Adam är blond, sedan finns det inga tidigare generationer att ärva gener ifrån heller, så det förblir helt enkelt ett mysterium.
 
Att fylla år är en otroligt tröttsam sak att göra och Rusty blir snabbt trött på eftermiddagen. Ruby lägger sin son i sängen och ger honom en lätt puss på pannan.
 
Rusty tittar frågande på sin mamma och undrar varför han måste ligga i sängen, han vill ju göra andra saker! Dock somnar han ett par sekunder senare och det lilla huset är nu tyst och lugnt igen.
 
Även Ruby lägger sig i sängen tidigt den kvällen. Hon har byggt ut huset lite grann och har numera ett eget sovrum och somnar därmed på stört. Det kan vara bra att ha om hon någon gång ska ha något besök, bortsett från Elodie som kommer förbi och kollar läget ibland.
 
Morgonen därpå vaknar hon av att telefonen ringer. Det är Marty som ringer och frågar vad gon har för sig. När hon säger att det inte händer särskilt mycket bjuder han över sig själv och planerar att dyka upp en liten stund senare.
 
Ruby som inte ens hinner sätta på sig kläderna innan det plingar på dörren går ut för att hälsa på Marty i bara underkläderna. Dock verkar det inte vara några problem för honom.
 
Verkligen inga problem. Han följer snabbt efter henne in i huset med ett nöjt leende sm når från öra till öra. Det måste vara längesedan han sett en halvnaken kvinna förut...
 
Ruby märker snabbt av hans nöjda blick och slänger fram charmen. Marty verkar godkänna hennes närmanden och flörtar vilt tillbaka han också. Han erkänner att han gillar hennes klädval och kan knappt hålla leendet tillbaka. Hon blir genast generad och inser att hon faktiskt är halvt naken. Dock glömmer hon snabbt bort det igen och tankarna är någon helt annanstans. Typ någonstans där hon önskar att även Marty stod här i bara underkläder....
 
Ruby funderar en liten stund på vad hon ska säga eller göra nu, men tar sedan modet till sig och kysser honom rakt på munnen. Marty blir alldeles chockad och tittar bara på henne med en väldigt förvånad min. Ruby vågar knappt andas och väntar spänt på att han ska reagera.
 
Och reagerar gör han verkligen. Han blir otroligt arg och skriker på Ruby. Antagligen för att även han har egenskapen neurotisk. Eller för att han helt enkelt är trogen sin fru, i alla fall till en viss gräns. Stämningen mellan de båda blir otroligt spänd och Marty tittar bara argt på Ruby en stund. Han säger ingenting mer och hon vågar knappt öppna munnen för att be om ursäkt. Tja, det gick ju inte riktigt som planerat...
Upp