Potter, del 1 - Om äventyr och mumier.

Jag har lite screenshots från när jag skapade Angelica och tänkte därför göra ett snabbt inlägg om hennes första tid i sims. Jag har inte så mycket minnen från den tiden, men ska nog kunna komma på någonting att skriva om i alla fall!
 
Angelica hann så gott som bara flytta in i sitt nya hus i Riverveiw innan hon bestämde sig för att flyga till Egypten. Hon har alltid drömt om att se dom stora pyramiderna och utforska dom berömda gravkammarna som gömmer sig där borta. Hon sätter sig i taxin och åker sedan iväg.
 
Angelica landar i Egypten och sätter genast igång med nya äventyr. Hon får en uppgift om att besöka en av alla pyraminderna som gömmer sig bakom bergen och där stöter hon på någonting hon sent kommer glömma!
 
"En mumie!"
 
Mumien blir arg för att Angelica stört dens djupa sömn och det blir snabbt ett slagsmål. Angelica förlorar tyvärr och somnar på golvet i gravkammaren. 
 
Dock kände hos sig inte särskilt utvilad efter sitt möte med Mumien och bestämmer sig för att ta en liten tupplur i en av gravarna som står där nere.
 
När Angelica kommer hem igen är det fullmåne och en zombie har tagit sig upp på hennes trapp. Förhoppningsvis lämnar den Sixten ifred!
 
"Aaaarrrgh".
 
Angelica gömmer sig inomhus medans zombiesarna spökar runt där ute, hon passar istället på att läsa en bra bok och hoppas att morgondagen blir bättre.
 
Några dagar senare sätter Angelica sig på planet ännu en gång, men denna gång är det Frankrike som hon ska besöka. Hon har träffat nog med läskiga varelser på ett tag och behöver se någonting lugnare istället.
 
Angelica älskar redan Frankrike och kommer definitivt att besöka detta vackra land igen!
 
Hon hinner knappt gå ut på stan innan en främling kommer fram till henne och ger henne blommor!
 
Han var ju rätt söt, så lite kan hon ju flörta i alla fall. Det är ju ingenting farligt med det!
 
Angelica reser hem igen och ställer sig mitt på stan med sin gitarr. Det kommer massor med folk och tittar som är imponerade av hennes grymma gitarrfärdigheter!
 
"La la la la."
 
(Nu hade jag inga fler bilder från den tiden, men det kommer mer vid ett annat tillfälle!)
Potter | |
Upp