PGC Sanders, Gen 3 - Del 9.

Toby fokuserar en hel del på att förbättra sina färdigheter och spenderar en del tid framför stafflit i deras lilla hemma-studio. Målningarna kanske inte är i toppskick ännu, men det kan ju bara bli bättre.
 
Evelyn däremot har nått toppen av den atletiska färdigheten och kan numera träna andra simmar. Hon tycker det är himla kul att bossa runt på andra och försöker därför värva Aurora att börja träna. 
 
Aurora är inte alls lika sugen på att träna som Evelyn hoppats, men ger det ett försök i alla fall. Hur jobbigt kan det vara? Hon ångrar sig i ungefär samma sekund som hon tänkt tanken och önskar att Evelyn bara skulle ge upp. 
 
Aurora får till slut sin önskan uppfylld eftersom Evelyn ser hur utmattad hon är. Evelyn bestämmer sig istället för att springa några kilometer på löpbandet, något hon föredrar när hon inte ids sticka ut och jogga. Simmarna på uni är alldeles för distraherande för att hon ska kunna koncentrera sig efter gatorna ändå.
 
Aurora passar på att spendera lite tid med Toby efter sitt oplanerade träningspass och är glad att hon har någon som är villig att massera hennes ömma muskler. Toby flinar mest åt henne när hon gnäller över att hon har ont. Han har trots allt blivit utsatt själv för Evelyns monster-pass och vet exakt hur det känns efteråt.
 
Sena stjärnklara kvällar ger Toby tid att jobba på sin logiska färdighet genom att stjärnskåda i galaxen. Han har upptäckt en del nya satelliter och stjärnor som han fått äran att döpa till vad han vill. Den han är mest nöjd över är den efterlysta satelliten som han döpt till Freya. Han är faktiskt löjligt stolt över sin upptäckt och kan "råka" nämna den ibland för nya människor. De kanske inte är lika imponerade som honom, men gratulerar honom för upptäckten ändå.
 
Nätterna spenderar han med Aurora. Planen om att hon skulle bo i deras extrarum var ju lite av en överdrift. Toby hade valt det enda rummet i huset med dubbelsäng redan från början och givetvis sover Aurora med honom i den varje natt.
Upp