PGC Sanders, Gen 3 - Del 12

Väl hemma igen bestämmer sig Toby för att söka jobb. Han riktar in sig på poliskåren, och tack vare sina insatser på universitetet så får han börja på nivå 4 direkt. Vilket betyder att han inte behöver jobba allt för länge innan han når toppen av karriären och därmed uppnår sin livslånga önskan.
 
Redan nästa morgon är det dags för Toby att börja jobba. En kollega rullar upp utanför huset för att hämta Toby och han är så nervös inför arbetet att han nästan kommer försent på första dagen.
 
Att jobba inom poliskåren innebär en hel del spännande uppgifter. Bland annat ska han ta reda på fakta om andra simmar i staden, vilket han kan göra på ett par olika sätt. Ena innebär att förhöra random simmar, vilket inte alltid går som han vill och ett annat sätt innefattar folks soptunnor.. Toby ska alltså gräva i folks sopor för att se om de har några bortkastade hemligheter som ingen får veta om.
 
Toby börjar med att förhöra VJ Alvi, en lokal sim i staden som inte verkar ha något att dölja. Han berättar hela sin livshistoria för Toby, vilket betyder att han kommer ett steg närmare en lyckad rapport och därmed förhoppningsvis även en befordran.
 
Dock är det som sagt inte alltid en enkel match att ta reda på simmarnas mörkaste hemligheter. Ibland måste han tyvärr offra sig och dyka ner i deras soptunnor. Han är lite nervös över att göra det, men eftersom det måste göras är det bara att bita ihop och försöka samla lite information även såhär. Ett dyk i en soptunna innebär i stort sett alltid att Toby går runt resten av dagen och luktar lika illa som man kan tänka sig. Familjen vet inte alls vad han sysslar med på jobbet, men de är glada att det finns både dusch och tvättmaskin i huset.
 
Anyas tvillingar har äntligen kommit till världen och familjen utökas med två till små flickor. Lynda och Maija. Detta innebär att Toby och Evelyn funderar på att flytta ut fortast möjligt och bestämmer sig för att köpa ett gemensamt hus vid stranden. Det svider mindre att dela på kostnaderna och eftersom Evelyn precis startat sin karriär inom proffsidrott så kan det dröja ett tag innan de båda börjar dra in riktiga pengar. 
 
Huset är en mysig liten tvåvåningsvilla med två sovrum, vilket är alldeles lagom för tvillingarna. Det kan behöva en inre renovering och tack vare deras stora familj får de en hel del möbler i present. En del möbler i huset är riktigt charmiga och tvillingarna bestämmer sig därför för att behålla några och sälja resten.
 
Utsikten är dock ingenting att klaga på. Evelyn trivs utomordentligt vid strandkanten och kommer mest troligt att spendera många av sina lediga dagar i vattnet.
Upp