PGC Sanders, Gen 3 - Del 11.

Morgonen därpå är det dags. En del av tvillingarnas syskon dyker upp utanför lokalen, deras föräldrar och även mormor Ariana, som numera lever ensam eftersom morfar Lincoln tyvärr dött för ett tag sedan. Dock håller alla goda miner och försöker ändå att vara glada för tvillingarnas skull. De är trots allt de första i släkten att ta examen!
 
Evelyn är mycket nervös inför att gå upp på scenen med så mycket människor i publiken. Dock är hon glad att hennes föräldrar ville komma och titta, vilket gör att hon tar emot sitt diplom med ett leende. Även Toby springer upp på scenen med stolta steg och vinkar glatt till sin familj innan han går ned på andra sidan.
 
Ut kommer ett par lyckliga simmar som kammat hem varsin examen! Toby med sin enastående prestation inom Tekniken och Evelyn som överträttat sig själv och många andra inom Gymnastiken. De kunde inte vara mer stolta och glada än i detta ögonblick! (Toby hade tydligen inte ens tid att sätta på sig uniformen, men lika glad för det är han.)
 
Efter ceremonin är det många stolta Sanders-medlemmar som vill gratulera tvillingarna. De hinner knappt vända sig om innan nästa överraskar med en kram eller en present. Lilly som aldrig riktigt trivts i skolan själv är nog mest glad över att någon annan i familjen lyckats med något som hon antagligen aldrig skulle göra själv. Hon ger Evelyn en bamsekram och de pratar en liten stund innan hennes tvillingsyster Lydia kommer för att kramas. Toby spenderar lite tid med sin mormor, som är någon han knappt träffat under sin uppväxt och hon är mycket stolt över sina barnbarn och allt det lyckats åstadkomma i livet. Trots att de knappt hunnit ses under alla dessa år.
 
Efter att familjen åkt hem till Sunset Valley igen åker tvillingarna tillbaka till huset för att packa ihop sina saker. Deras tid på uni är över och det är med både lycka och sorg som de snart lämnar detta hus efter sig. De har haft några fina terminer här och kommer absolut att sakna tiden de fått tillsammans. Vad som sker härnäst återstår att se, men de har verkligen fått lära känna varandra på djupet under dessa år, vilket är något de kommer ha med sig livet ut.
 
Evelyn blickar tillbaka till huset en sista gång innan hon hoppar in i bilen. Detta är något hon aldrig kommer att glömma. Hon har vuxit så mycket både i sig själv och som sim. Hon har en ljus tid framför sig och hoppas att dessa år på uni kommer att hjälpa henne i framtiden.
 
Solen börjar sakta men säkert försvinna bakom bergen och campus lyser upp i ett fint rosalila ljus. De kunde inte ha fått en bättre dag för sin examen, men nu är det dags att säga hejdå och åka hem till Sunset Valley igen.
Upp