PGC Sanders, Gen 3 - Del 10.

Med endast några dagar kvar till examen är det dags att lägga i högsta växeln på plugget. Mellan lektionerna sitter Toby framför datorn för att läsa på lite extra. Själva pluggandet kanske inte är så himla roligt, men det är definitivt kul när lärarna blir imponerade och Toby får lite extra beröm för sitt slit.
 
Hjärnforskningsmaskinen går också varm. Han ökar en hel del förebyggande färdigheter med hjälp av denna apparat och han har goda chanser i att klara skolan med fina betýg.
 
Evelyn försöker också fokusera på plugget såhär i slutet på terminen och har lärt sig en hel del om hur kroppen fungerar vid vissa rörelser. Hon må vara bäst i klassen på det fysiska delarna, men har fortfarande lite problem med att hänga med under teorilektionerna.
 
Men så är dagen kommen. Det är dags för tvillingarna att skriva sina sista tentor på uni och förhoppningsvis leder det till varsin examen med toppbetyg. Toby har inga tvivel på att klara sig, men Evelyn däremot, är lika nervös denna gång som den förra.
 
Toby spikar sina tentor med högsta betyg, och kommer ut från klassrummet med ett leende på läpparna. Även Evelyn är löjligt nöjd när hon är klar, för hon har också kammat hem högsta betyg och håller sig på toppen av klassen med sina enastående kunskaper inom gymnastiken!
 
 
Morgonen därpå är det dags för tvillingarna att få sina betyg. Tentorna är trots allt bara några prov som sedan sammanställs till ett fullständigt betyg. Det är med nervösa blickar de tittar ner på sina papper och ser något de båda hoppats på.
 
Både Toby och Evelyn klarar skolan med MVG och har därför kammat hem varsin examen på Universitetet. Deras slit och engagemang har verkligen gett resultat och de kunde inte vara mer stolta över sina insatser på skolan.
 
De träffas för att gratulera varandra och bestämma huruvida de ska bjuda in familjen till deras examensceremoni, vilekt inte är en tvekan. Evelyn plockar upp telefonen för att ringa mamma Emily och berätta de glada nyheterna. Emily lovar att ta med sig deras pappa och så många syskon hon kan för att komma och fira med tvillingarna på deras stora dag imorgon.
Upp