PGC Sanders, Gen 3 - Del 15.

Efter vad som känns som en evighet är Toby äntligen hemma igen. Aurora samlar mod och försöker svälja ner alla negativa tankar innan hon säger någonting. Toby märker på henne att det är något och frågar henne vad som hänt. Hon tvekar lite och slänger sedan ur sig orden. Att han ska bli pappa till något litet som gömmer sig i hennes mage. Att hon är gravid!
 
Tobys mage knyter ihop sig och han vet inte hur han ska reagera. Han tittar med stora ögon på Aurora, men säger ingenting. Hon märker på honom att han inte är glad över nyheten. Att han antagligen hellre varit kvar på jobbet än att komma hem till detta. Hon undviker att titta på honom och vänder sig om med tårar i ögonen.
 
Toby vet att Aurora längtat efter barn och trots att han sagt att hon borde hitta någon annan att skaffa barn med så valde hon att stanna med honom. Han får lite dåligt samvete och funderar på om det kanske kan vara kul med en liten i familjen ändå. De behöver ju inte skaffa lika många barn som hans föräldrar gjorde. Eller..? Aurora kanske nöjer sig med denna graviditet för hans skull och med den tanken dämpas hans ångest i alla fall lite grann.
 
Han går fram till henne och lägger handen på hennes mage. Aurora blir lite chockad, men kan inte låta bli att le. Hon vet att det tar emot för Toby att ens visa några som helst känslor vad gäller graviditeten, men hon uppskattar att han faktiskt visar att han bryr sig trots allt. Han ber om ursäkt för sin reaktion och hon förlåter honom. Hon vet att detta är svårt för honom, men han kanske vänjer sig vid tanken om att bli pappa nån dag?
 
Efter Auroras besked sätter sig Toby framför datorn för att skriva lite rapporter. Han har trots allt inte skrivit en enda ännu sedan han började jobba och har äntligen samlat ihop lite material för att färdigställa några. Bland annat hittade han lite intressanta saker i folks soptunnor och så har han ju fått endel information av simmarna i staden. Chefen är nöjd över hans ansträngning och Toby får en löneförhöjning för besväret!
 
Det har varit en lång dag för paret och Toby somnar i ungefär samma sekund som huvudet landar på kudden. Aurora däremot är vaken en liten stund och funderar på hur livet kommer se ut när bebisen är född. Tankarna suddas snart ut och hon somnar till slut när Toby lägger armen om hennes mage. Han kanske har börjat acceptera tanken på att få ett litet barn ändå.
 
Dagarna rullar på och Auroras mage bara växer och växer. Hon fortsätter att lära sig nya recept och varvar kokböckerna med böcker som handlar om graviditeter och familjeliv. Hon vill trots allt vara förberedd när barnet kommer. 
 
Blivande faster Evelyn har köpt en present till den kommande bebisen. Gungan har alltid varit uppskattad i familjen Sanders och förhoppningsvis kommer denna också användas flitigt. Aurora är definitivt nöjd över presenten och hoppas att bebisen också kommer att tycka om den. Om inte annat så är den ju fin att titta på.
Upp