PGC Sanders, Gen 3 - Del 14.

Auroras stora dröm i livet är att lära sig alla recept utantill. Hon är trots allt en riktig kockbegåvning och älskar att stå och dona med olika saker i köket. Hon har en hel del kvar att lära innan hon når sitt mål, men ett par recept om dagen hinner hon i alla fall med. 
 
Just denna dag blir Aurora akut illamående. Hon slänger ifrån sig boken och springer snabbt iväg till toaletten för att kräkas. Vad är det som händer egentligen? Hon har ju inte gjort något annorlunda än vad hon annars gör? Magsjuka kanske..? Om inte... Nej. det är inte möjligt. Hon och Toby har ju varit försiktiga.. Eller? Nu blir hon tveksam. De kanske inte har varit så duktiga som det först trott. Ett besök till fabror doktorn visar nog vad som är fel.
 
Sagt och gjort. Såfort Auroras illamående släppt efter lite ringer hon en taxi för att besöka sjukhuset. Hon har inte pratat med Toby alls om sina misstankar och vet inte alls hur hon ska berätta det för honom om hon har rätt..
 
Men givetvis stämmer hennes funderingar, så nu är bara frågan hur Toby kommer reagera.. Han har ju sagt att han inte vill ha barn. Att han inte ens tycker om barn. Dock kan Aurora inte låta bli att längta lite efter att få berätta om nyheten för honom. Han kanske ändrar sig när det visar sig att han faktiskt ska bli pappa trots allt.
 
Toby är fortfarande ute och jobbar. Han fortsätter att förhöra olika simmar i staden och får mer och mer information att skriva om i sina rapporter. Theodore Lum, en trevlig gammal man, som levt hela sitt liv i denna stad har en hel del att berätta. Dock inget spännande, men Toby skriver ändå ner allt han får veta i sitt anteckningsblock. Chefen är nöjd sålänge rapporterna ramlar in, oavsett vad de innehåller, men föredrar nog de som innehåller lite spänning än de som mest handlar om vardagliga saker.
 
Toby vill dock imponera extra på sina kollegor och frågar chefen själv om han inte kan få intervjua honom också. Ungefär på samma sätt som ett förhör, bara det att chefen får förklara vilka frågor Toby ska ställa och sedan vad han som är relevant för rapporterna och inte. Chefen tycker det låter som en bra idé och ber Toby ta fram sina papper och börja anteckna. Detta kan bli intressant!
 
Efter många om och men verkar det som att Toby är mer erfaren vad gäller förhör och känner sig mer än redo att fortsätta prata med simmarna i staden. Många har varit emot att prata med honom, men bara han ställer rätt frågor från början så kanske det löser sig av sig självt. Han får inte framstå som otrevlig och han måste alltid le när han frågar någon om ett förhör. Håller han fast vid det så borde framtida förhör gå mycket bättre.
 
Aurora sitter mest och väntar på att Toby ska sluta jobba för dagen. Hon har trots allt en stor nyhet att berätta för honom och hon blir bara mer och mer nervös för varje minut som går. Tänk om han inte alls blir glad över hennes graviditet? Tänk om han ångrar att han ens bad henne flytta in? Tänk om... Ja tankarna snurrar i huvudet på henne och bilden på tvn blir bara mer och mer ur fokus. 
Upp