PGC Sanders, Gen 3 - Del 13.

Toby är ledig under helgerna och har oftast väldigt lite att göra när Evelyn spelar matcher eller är upptagen med andra saker via sitt jobb. Detta har resulterat i att han haft mycket tid över till att renovera huset och prata med Aurora på distans. Dock får han en överraskning en dag när det plötsligt plingar på dörren. Han har inget planerat med någon och undrar vem det kan vara..
 
Han blir glatt överraskad när det visar sig att Aurora bestämt sig för att komma och hälsa på. Hon har inte sagt någonting om det och har inte heller berättat att hon äntligen är klar med sina studier. Hon har färdigställt sin examen i Konst och har därmed gått ut skolan och fått en hel del tid att göra av med eftersom hon inte börjat jobba ännu. En dag reser hon till Sunset Valley, enbart för att träffa Toby.
Han har svårt att dölja sin glädje över att se Aurora igen, för det märks tydligt på honom att han verkligen tycker om henne.
 
De spenderar hela helgen tilsammans och Aurora verkar trivas riktigt bra i staden. Toby har frågat henne hur hennes planer ser ut efter detta och eftersom hon verkar osäker så bestämmer han sig för att be henne flytta in. Han föredrar dagarna hon är här och skulle antagligen inte må särskilt bra om hon valde att flytta någon annanstans.
 
Aurora blir överlycklig över Tobys förslag och tycker att det låter som en bra idé. Hon har inte särskilt mycket grejer som behöver flyttas från skolan heller. Det mesta har hon lämnat hos sina föräldrar i Hidden Springs, vilket betyder att hon antagligen inte behöver tänka desto mer på vad hon behöver få skickat. Hennes flickrum finns alltid kvar om hon nån gång skulle vilja besöka sina föräldrar igen. (PS. Hon har inga föräldrar, men vi kan ju alltid låtsas, plus att hon ser ut som att hon kunnat vara en släkting till Aiden..)
 
De har som sagt spenderat en hel del tid med varandra. Både med och utan kläderna på...
 
Evelyn gör allt hon kan för att försöka ignorera dessa två, men det är inte alltid hon lyckas. Att bo vägg i vägg med ett par som beter sig som nykära tonåringar är inte det lättaste. Evelyn är glad att hon jobbar eftermiddag nästan varje dag och åtminstone slipper vara hemma större delen av deras vakna tid. 
Upp