Prior - Utryckning.

Caleb har sin första dag på jobbet och kan numera kalla sig själv för brandman på riktigt. Han är lite nervös inför att träffa sina nya kollegor, men eftersom han är rätt utåtriktad så borde det nog gå bra ändå!
 
Det första han får göra på jobbet är att gå till det privata gymmet på baksidan av brandstationen. Hans jobb kräver att han har en hel del atletisk färdighet. Till en början går det väl rätt okej, men efter en stund börjar han verkligen fundera på vad han gett sig in på. Han har inte tränat på väldigt länge, så musklerna är i dagsläget ganska trötta...
 
Caleb hinner inte träna särskilt länge, för en stund senare går brandlarmet och det är dags för utryckning! Han byter kläder fortare än han någonsin gjort och hoppar sedan in i den stora brandbilen.
 
Caleb följer GPS:en i bilen som sedan tar honom till andra sidan stan. Inte så långt ifrån Cassies hem, där han hittar ett lite hus som ryker. Han hoppar snabbt ur brandbilen för att kolla hur pass stor branden är.
 
Branden är liten och det räcker med en brandsläckare för att få stopp på den. Calebs jobb har en hel del utmaningar att klara av, varav en kräver att han ska lyckas ta sig till olycksplatsen, samt släcka branden, inom tre timmar. Caleb har gjort klart jobbet på ungefär två och och halv timme, vilket gör många av hans kollegor imponerade! Caleb känner sig stolt och kan knappt vänta tills det är dags att släcka nästa brand.
 
När nästan hela hushållet är samlade hemma igen är det dags att fira Harlows födelsedag. Cassie känner sig lite stressad, men lugnet smyger sig sakta på när Aiden äntligen är hemma igen. Hon trodde nästan att han skulle missa sin dotters födelsedag, men just idag skyndade han sig hem för att inte missa någonting alls.
 
Dock hinner dom inte med att blåsa ut några ljus på tårtan. Lillan hade alldeles för bråttom för att vänta och växte upp innan Cassie ens hunnit gå till andra sidan bordet. 
 
Harlow är verkligen pappas lilla flicka. Hon har ärvt precis allt ifrån honom! Fräknarna, det röda håret och hans ljusa bruna ögon. Hon är så söt!
Prior | |
#1 - - Sandy SIMSINSPACE:

Caleb ser så sjukt bra ut, haha!
Och Harlow blev riktigt söt. Ska bli kul att se hur hon ser ut när hon blir äldre! :D

Svar: Visst gör han! Haha. Joo, hon är himla söt med sitt röda hår :)
simsliv.webblogg.se

Upp