Prior - Konstig stämning.

Cassie är väldigt glad över att ha sin lilla hårboll hos sig igen. Det är väldigt längesedan hon såg Shadow senast och det verkar som att hennes känslor är besvarade. Shadow har nog saknat Cassie minst lika mycket hon också.
 
Med ännu en mun som ska matas i huset så ställer sig Cassie mer än gärna i köket på morgonen och fixar ihop frukosten. Just denna dag har hon bestämt sig för att laga svampomeletter till allihop och hon hoppas att det ska duga åt herrarna i huset.
 
Cassie har aldrig lagat svampomelett tidigare så det kräver en del koncentration och smakprov innan hon känner sig helt nöjd. En extra svamp och lite mer salt så blir det nog perfekt!
 
Eftersom Cassie styrde uppmärksamheten på någonting annat så går Shadow upp till andra våningen för att säga godmorgon till Caleb. Shadow är väldigt förtjust i Caleb och det märks tydligt. Det är inte ofta som han får vara ifred från den lilla hårbollen.
 
Efter en stund har i alla fall Aiden hittat ned till köket för att göra Cassie sällskap vid frukostbordet. Cassie pratar om namn på barnet, medans Aiden bara ger ifrån sig några nick till svar. Han har sällan tid att prata vid sina måltider eftersom han gärna äter upp medan maten är varm. Cassie blir otålig och rynkar ihop ögonbrynen innan hon själv börjar äta sin egen omelett.
 
Cassie hinner så gott som bara sätta gaffeln i munnen innan hon ser någon komma ned för trappen. Cassie som blir alldeles chockad sätter maten i halsen och får svårt att både andas och prata på en bra stund.
 
Ett par sekunder senare har även Caleb tagit sig ned och just nu verkar stämningen vara så spänd att man antagligen hade kunnat spräcka den med en nål. Han verkar lite nervös, men långt ifrån lika nervös som Selene känner sig.
 
Cassie sår som fastfrusen en stund och bara stirrar på Caleb och Selene. Sedan plockar hon undan tallrikarna från bordet och vänder sig om för att slänga alltihop i diskmaskinen. Det är som att hennes tankar går på högvarv och hon vet inte alls vad hon ska säga. Disken ger henne lite tid att förbereda sig, men förhoppningsvis kommer spänningen i luften att släppa lite grann tills hon är klar.
Prior | |
#1 - - Anonym :

Spännande

Upp