Prior - Harlow.

Klockan har knappt passerat 06 på morgonen, men trots det är hälften av hushållet pigga och glada. Med bara ett par timmar kvar av Aidens sista dag hemma passar han på att spela en match mot Caleb. Han uppskattar att ha någon att spela med nu när Cassie spenderar all sin tid till att planera inför bebisens ankomst.
 
Caleb ångrar lite grann att han utmanade Aiden, som trots allt har en hel del träning i bagaget. Caleb blir otroligt frustrerad när Aiden utklassar honom gång på gång och får nästan lust att slänga ut kontrollen genom fönstret. 
 
En liten stund senare ringer Aidens chef och frågar om han inte kan komma in lite tidigare idag. Sagt och gjort så slänger Aiden på sig sina arbetskläder och går sedan ut till chauffören som redan anlänt. Efter ett par veckor hemma känns det faktiskt rätt skönt att få åka tillbaka till jobbet. 
 
Dock skulle han nog ha väntat sina extra minuter i alla fall, för direkt efter att han åkt iväg med bilen så startar Cassies värkar. Bebisen är påväg och har inga som helst planer på att vänta på sin pappa!
 
Selene erbjuder sig att följa med Cassie till sjukhuset, men eftersom hon fortfarande är lite osäker på hur man tar sig någonstans i Hidden Springs så får Cassie köra själv. Vägen till sjukhuset är inte särskilt lång, men med täta värkar känns det som en evighet innan bilen stannar framför entrén.
 
Selene verkar nästan lite mer stressad och nervös inför förlossningen än vad Cassie gör, hon springer fram till dörren och tvingas vänta på henne. När Cassie väl är framme krockar hon nästan med Aiden i dörren. Han har fått hennes meddelande om att bebben är påväg och tänkte faktiskt komma och hämta henne hemifrån. Lyckligvis slipper han och kan vända i dörren istället.
 
Efter några jobbiga timmar är det äntligen över. I Cassies mage gömde sig en liten flicka, precis som både mamma och pappa hoppats på. Efter många om och men kunde Cassie och Aiden äntligen enas om ett namn åt henne, och hon blev till slut en liten Harlow. Hon föds med egenskaperna lätt imponerad och vänlig.
Prior | |
Upp