Prior - Gröna fingrar.

Nu när Cassie äntligen nått toppen av trädgårdsfärdigheten så har hon lärt sig ett par knep för att hålla liv i växterna på riktigt. Hon har bland annat lärt sig hur hon ska återuppliva några växter, trots att de varit så gott som förlorade.
 
Med Cassies nyfunna mirakellösning så lyckas hon få liv i en helt död planta, vilket betyder att hon kan fortsätta att skörda denna växt ett tag till. Dessvärre var det ännu en som dött, men som inte gick att rädda. Cassie blev lite nedstämd när hon blev tvungen att släpa en planta, men eftersom en planta försvann från trädgårdslandet så kunde hon ju plantera någonting nytt istället.
 
Aiden har jour, vilket betyder att han måste springa iväg på jobbet såfort hans personsökare börjar pipa. Idag var en sådan dag, vilket han inte alls uppskattade. Nog hade han hellre stannat hemma med Harlow än att behöva åka ut och jobba på en söndag.
 
Dock biter han ihop, slänger på sig uniformen och åker vidare mot jobbet. Förhoppningsvis går dagens pass fort och han kan komma hem till sin lilla familj innan det blir mörkt igen.
 
Dessa två däremot har väldigt svårt att hålla sig ifrån varandra. Att sitta i varsin soffa känns som ett alldlees för långt avstånd emellan, för Caleb sitter bara och väntar på att Selene ska komma och sätta sig bredvid honom istället. 
 
Efter en stund ställer hon sig faktiskt upp och han, som tror att hon ska komma till honom, blir förvånad när hon bara går förbi.
 
I gungan på andra sidan rummet befinner sig en ledsen liten Harlow som behöver ett blöjbyte. Selene som inte vill att Harlow ska gråta tar tag i problemet på en gång. Lillan blir nöjd såfort någon plockar upp henne, för då vet hon att blöjan kommer att bytas och hon kan känna sig ren och fin igen.
 
Caleb följer efter Selene och ger ifrån sig en lättad suck när han ser vart hon skulle gå. Han hade knappt hunnit reagera på Harlows gråt förrän Selene redan var färdig med blöjbytet. Han går fram till henne och kramar om henne. Hon är verkligen en bra styvmoster till Harlow, trots att hon inte visar det så mycket. Visserligen vet han varför, men vågar ändå inte ta upp det hela "skaffa-egna-barn-ämnet" riktigt ännu.
Prior | |
Upp