Prior - Familjeliv.

Aiden trivs väldigt bra med sitt nya liv som småbarnspappa. Han spenderar all sin lediga tid åt att ta hand om Harlow och gör allting för att hon ska känna sig älskad. 
 
Harlow själv verkar definitivt uppskatta uppmärksamheten från pappa och gosar mer än gärna med honom flera gånger om! Aiden har knappt slutat le sedan hon föddes, vilket är precis den känslan han längtat så mycket efter. 
 
Caleb som inte har någon som helst inkomst just nu bestämmer sig för att försöka få tag i ett jobb. Han söker igenom varenda annons som finns och hittar till slut ett yrke som kommer att passa honom som handen i handsken! Han ska bli brandman och allt vad det innebär!
 
Anledningen till att Calebs jobb blev akut var för att han slösade sina allra sista kronor på att köpa en present åt sin systerdotter. Han och Selene var ute och letade länge efter den perfekta presenten och hittade till slut en babygunga som uppskattas av hela familjen. Harlow älskar den!
 
Även Cassie uppskattar gungan lite mer än hon borde. Harlow har väldigt lätt för att somna när hon sitter i den, vilket ger hennes mamma lite tid över för att lära sig nya recept. Hon har inte långt kvar tills hon når toppen av matlagningsfärdigheten, vilket betyder att hon snart lärt sig alla recept som går.
 
Även Caleb älskar att ha en bebis i huset och spenderar mycket tid till att underhålla sin systerdotter. Han kan knappt vänta tills han får egna barn, men i nuläget är det nog lite för tidigt att ta upp ämnet med Selene. Deras förhållande är fortfarande ganska nytt och ett sådant erkännande skulle kanske skrämma henne lite.
 
Selene är väl den enda i hushållet som inte spenderar så mycket tid med Harlow och egentligen har hon lite ångest över det. Hon vill så gärna ha sina egna barn att hon känner sig till avundsjuk på Cassie som redan blivit mamma. Selene känner nästan likadant som Caleb över deras förhållande och att det kanske är för tidigt för nästa steg. I alla fall just nu, men om ett tag kanske det blir fler barn i huset.
 
Hon spenderar istället all sin tid på att hålla huset rent och fint. Hon älskar ordning och reda, vilket ingen annan i hushållet verkar uppskatta på samma sätt. Cassie uppskattar att Selene faktiskt är villig att ta hand om deras skit, men har lite dåligt samvete för att hon inte gör någonting åt det själv.
Prior | |
Upp