Prior - Experiment.

När Cassie och Selene är hemma igen är Shadow inte långt borta. Hon kommer direkt fram när hon hör dörren öppnas och lägger sig på golvet i förhoppning om att få lite uppmärksamhet. Dock märker hon att det är någonting som är annorlunda och tittar nyfiket på den lilla filuren i armarna på sin matte.
 
Cassie tycker att det är otrligt skönt att vara hemma igen. Att denna gång ha en liten bebis i sina armar än en stor och jobbig mage som bara är ivägen hela tiden är förstås också ett plus. Än sålänge verkar Harlow vara en lugn liten flicka, men hur länge det håller i sig återstår att se.
 
Harlow som är trött efter den långa dagen börjar gnälla lite grann i sin mammas armar. Cassie tar med henne upp till sovrummet och lägger henne i den alldeles nya spjälsängen. Cassie han så gott som bara bygga ihop den innan det var dags för lillan att upptäcka världen.
 
Lillan hinner bara sova ett par timmar innan pappa Aiden är hemma ifrån jobbet igen. Han stannade nämligen kvar på sjukhuset efter förlossningen, vilket i sin tur resulterade i en befordran! Han firar detta med att krama om sin alldeles egna lilla flicka och ge henne en flaska välling innan hon får somna om igen.
 
Dock är det inte enbart frid och fröjd med nya arbetsuppgifter. Han har fått ett uppdrag från en läkare om att provsmaka ett enormt blårött piller. Han har ingen aning om vad som händer om han äter det, men antar att det inte är någonting farligt och bestämmer sig för att prova ändå.
 
Direkt efter att han stoppat pillret i munnen så ångra han sig. För det första är det stort nog att kväva honom om han skulle råka svälja det, och för den andra smakar det inte särskilt bra. 
 
Men efter att pillret lösts upp helt och hållet känns det faktiskt mycket bättre. Han känner ingen större skillnad i kroppen, men vad gör det? Chefen lovade honom en bonus om han åt upp pillret och utan bieffekter så verkade det bara vara till Aidens fördel att utföra testet.
 
Han har även fått i uppgift att höja sin vetenskapliga färdighet. Utan den finns det ingen chans till ytterligare en befordran. Aiden som tycker om vetenskap har ingenting emot att forska några timmar i sitt hemmalabb.
Prior | |
Upp