100 baby Evans - VJ Alvi.

Silas känner sig lite nervös inför sin första dag i skolan, men han är i alla fall glad att storebror Rusty kommer att vara med honom hela tiden. Silas har lite svårt för att vistas bland för mycket folk, men förhoppningsvis så ska han överleva dagen utan att få någon form av panikångest.
 
Trillingarna får nöja sig med välling till frukost denna morgon. Ruby hinner inte riktigt med att göra någonting med avancerat innan deras humör sjunker. Ungarna häller i sig varsin flaska utan det minsta gnäll, så det var nog godkänt ändå. Resten av dagen spenderar hon på inlärgningar och målningar. Hon försöker nyttja så mycket av dagarna som möjligt, för när pojkarna är hemma igen så går allting betydligt långsammare igen.
 
Det första Silas gör när han kommer hem ifrån skolan är att gå fram till sin mamma och ge henne en kram. Han har saknat att vara hemma, trots att det bara gått en dag. Fick han välja själv så hade en hemskolning varit det ultimata, men Ruby försäkrar honom om att det blir bättre snart. Han har ingenting att vara orolig över.
 
Silas håller inte riktigt med. Läxorna är inte det lättaste, trots att han har Rusty till hjälp. Silas funderar länge på vad han ska svara på flera av frågorna, vilket gör att hans läxa inte är färdig på flera timmar. Dock känner han sig nöjd när den väl är klar och han äntligen kan göra någonting roligt igen.
 
Senare under dagen får Ruby ett samtal från en kille hon träffat några gånger tidigare. VJ Alvi heter han och nu ringar han för att fråga om Ruby vill hänga med honom. Det vill hon absolut, lite omväxling skadar nog inte. Hon ringer barnvakten och åker sedan iväg för att träffa VJ hemma hos honom.
 
Ruby anländer till VJs hus. Dock verkar det inte som att någon är hemma. Förutom en liten hårboll på backen som verkar söka uppmärksamhet Ruby hälsar snabbt på den lilla kissen och ringer sedan till VJ och frågar vart han håller hus. Han berättar att han fick åka iväg akut på jobbet, men kommer tillbaka om ett par timmar. Hon får gärna stanna och vänta om hon vill, men är annars välkommen under kvällen istället.
 
Senare under kvällen återvänder Ruby hem til VJ som äntligen är hemma. Kissen har dessutom fått komma in i värmen och verkar föredra det framför den kyliga kvällen utomhus. VJ kommer ut för att hälsa på Ruby, men börjar i alla fall med att be om ursäkt för att han inte hörde av sig tidigare, när han åkte iväg.
 
Ruby kramar om hans hand och säger att det inte gör någonting. Att det inte går att göra någonting åt det när det ringer från jobbet. Ruby må vara arbetslös själv, men vet precis hur det är i alla fall. Hennes föräldrar jobbade jämt, vilket betyder att hon mycket väl vet hur stressigt det kan vara när man måste iväg. 
 
VJ verkar i alla fall vara glad över att Ruby kom över. Trots att det är kväll. Hon berättar att ungarna ligger och sover, så det gör ingenting. Plus att barnvakten är där och kan ringa om någonting händer. VJ är nöjd och surrar på länge om allt möjligt. Ruby har inte haft någon att prata med på väldigt länge, så det känns otroligt skönt att få göra det med någon i hennes egen ålder.
#1 - - Simslusen:

WCIF Rubys hår? Sjukt snyggt!!

Upp