100 baby Evans - Trillingar!

Ruby anländer hem igen och placerar den lilla korgen på golvet. 
 
Rubys första flerbarnsfödsel resulterade inte bara i två, utan tre små bebisar. Hon har fått trillingar!
 
Först ut är familjens tredje pojke, Wyatt. Han föds med egenskaperna atletisk och modig. Vilket kan behövas i en familj varav en pojke är neurotisk och den andra en ensamvarg.
Näst på tur är familjens första flicka! En modig och musikalisk liten tjej som får namnet Hazel.
Sist men inte minst föds ännu en flicka med egenskaperna ensamvarg och virtuos. Hon får namnet Willow.
 
Wyatt ärver både hårfärg och ögonfärg från mamma Ruby, samt att han är en liten kopia av storebror Silas. Hazel är familjens andra barn med en okänd hårfärg och sin pappas ögonfärg. Willow är en  solklar blandning av mamma och pappa. Mammas hårfärg och pappas blå ögon. Sedan fick båda flickorna även pappas mörka, fräkniga hudfärg. Så söta!
 
Ruby slösar ingen tid på att försöka lära barnen att prata och gå. Först ut är lilla Hazel. Hon tittar bara på sin mamma med stora ögon när hon rabblar en massa konstiga ord.
 
Ruby blir lite lätt irriterad när Hazel inte ens vill försöka prata och tittar surt på sin dotter. Hazel blir sur på sin mamma som inte inser att hon inte förstår ett enda ord som hennes mamma säger.
 
Samtidigt i ett annat rum lyckas Silas äntligen gå på pottan, alldeles själv! Det är lite vingligt att hålla sig uppe, men efter en stund går det bra och han lyckas göra alla sina behov utan någon som helst hjälp av mamma. Ruby blir så stolt över honom!
 
Efter en liten stund blir Willow väldigt ledsen och Ruby inser snart att det hänt en olycka i lillans blöja. Stackars liten har kissat igenom och behöver med andra ord bytas på.
 
Ruby slår på stort och slänger Willow i badet istället. Först är hon lite skeptisk till det här med att bada, men efter en stund inser hon hur roligt det är och plaskar så mycket att det bara flyger bubblor åt alla håll och kanter!
 
Med tre nya ungar i huset kände Ruby att det var dags att bygga om lite. Hon hade egentligen inte råd, men med ett litet lån från banken så lyckades hon äntligen få ihop nog med simdaler för att ge ungarna ett eget lekrum. Med en öppen dörr från kök/vardagsrum är det enkelt att hålla koll på barnen när dom leker där inne, så Ruby är nöjd, trots att hon nu måste betala tillbaka varenda öre hon tjänar ihop till banken istället för på någonting annat.
 
Ruby passade även på att införskaffa ett par gåstolar till ungarna, mest för att underlätta inlärningarna nu när hon är ensamstående, men också för att det var rea på stolarna och priset endast låg på 50 simdaler styck. Väl spenderade pengar med andra ord!
#1 - - Anonym:

Hej vart hittade du tjejenas hår?

Upp