100 baby Evans - Stackars liten.

Stackars lilla Silas förstår ingenting om sina föräldrars plötsliga utbrott. Han blir lite ledsen och söker tröst hos mamma Ruby. Hon gör allt för att den lilla killen inte ska vara rädd och sedan när han lugnat ned sig är det dags för honom att sova.
 
Hon lägger Silas i en av spjälsängarna och ser att Rusty lyckats sova igenom allt kaos.Hon var nästan rädd att han skulle vakna och vara ledsen över allt skrik, men nej. Han verkar sova tryggt i sin säng.
 
Ruby ger Silas en puss på pannan och försäkrar honom att det inte finns någonting hon inte skulle ha gjort för honom. Han förstår väl ingenting av det hon säger, men han verkar i alla fall kännas lite tryggare just nu.
 
Han vill dock inte ligga i sängen och blir lite ledsen när Ruby tänker gå därifrån. Han sträcker sig efter hennes hand och tittar sorgset på henne. Det har varit en konstig dag för denna lilla kille, men förhoppningsvis blir det bättre snart..
 
Ruby stannar kvar i barnkammaren en stund och tittar på sina söner. Silas tittar otåligt på henne i förhoppning om att hon ska plocka upp honom igen, men till slut stänger han ögonen och somnar i alla fall. Han var nog tröttare än han först trott.
 
Nästa morgon ger sig Ruby på det där med att laga mat. Dock blir det något så enkelt som en höstsallad. Hon håller sig gärna ifrån spisen i den mån hon kan. Sålänge ingen i huset kräver varm mat så förblir det sallader eller någonting annat lättlagat.
 
Efter maten sätter hon sig ned vid datorn för att chatta lite med Elodie. Dock går den sönder innan hon ens hunnit få upp en ruta. Hon letar fram numret till en elektriker och ringer för att se om det finns någon som har tid att komma och laga den. 
 
Hon får snabbt svar av en man som säger att han kommer förbi om ett par timmar. Perfekt tänker Ruby och hoppas att det är en snygg elektriker. Egentligen borde hon väl inte tänka på det, men eftersom hon behöver någon form av distans ifrån allt som har med Marty att göra så kan det ju vara bra om hon får upp ögonen för någon annan istället.
Upp