100 baby Evans - Silas födelsedag.

En dag blir Ruby bjuden på fest hemma hos Ethan Bunch. Hon har bara träffat honom ett par gånger tidigare när hon varit på andras fester med Elodie, men trots det fick hon en oväntad inbjudan som hon gärna accepterade. Ett par timmar hemifrån skadar nog inte.
 
Det dröjer inte länge förrän Ethan börjar flörta med Ruby, men hon, som får lite dåligt samvete, försöker avleda hans tankar och börjar prata om någonting annat. Istället ger han henne en kram och verkar ha väldigt svårt för att släppa taget om henne.
 
I alla fall tills hennes telefon ringer och avbryter kramen. När Ruby svarar hör hon en välbekant, men stressad, röst på andra sidan luren. Det är hennes barnvakt som bönar henne om att komma hem igen. Han har lite svårt att stå ut med alla barnen nu när skaran ökat med tre till sedan han senast var på besök. Ruby ger ifrån sig en lätt suck, men lovar att vara hemma så snart som möjligt.
 
När Ruby väl kommit tillbaka igen och barnvakten äntligen fått åka hemåt så spenderar Ruby lite tid med att försöka lära Willow att prata. Denna lilla dam är en naturbegåvning och det går näst intill problemfritt för henne att börja prata! Hon tycker om att lära sig saker, vilket mamma Ruby uppskattar, allting går så mycket snabbare och lättare när barnen själva hjälper till. 
 
Dagen därpå är det dags för familjens andra barn att fylla år. Silas ska äntligen bli ett barn och Ruby får därmed lite mindre ansvar att ta hand om. Silas vill mer än gärna blåsa ut sina ljus, men eftersom det inte är så enkelt som det verkar så får mamma Ruby hjälpa honom på traven lite.
 
Han sätter sig ned för att äta sin tårta när en bekant figur dyker upp i deras hem. Han tappar genast lusten att prata och sitter bara tyst och äter sin tårta tills tallriken är tom.
 
Personen som dök upp vid bordet var ingen mindre än hans halvbror. Pojken som han inte träffat sedan han var liten, pojken som alltid sökte uppmärksamhet från alla, men knappt fick någon. Han hade tydligen följt med Rusty hem ifrån skolan, vilket inte alls uppskattades av födelsedagsbarnet. Rusty hade ingen aning och får lite dåligt samvete. Dock får han bara onda blicken av sin lillebror när han försöker viska fram en ursäkt bakom ryggen på pojken. (Jag minns inte namnet på honom, haha. Men jag ska försöka ta reda på vad det är sen...)
Upp