100 baby Evans - Rusty blir ett barn.

Med ännu en växande mage försöker Ruby återigen att samla ihop lite simdaler genom sina målningar. Det går framåt, men kanske inte i den takt som hon hoppats på. 
 
Lyckligtvis har Ruby andra saker att tänka på just denna dag eftersom det är dags för Rusty att bli ett barn. Lilla Silas sitter och leker på golvet medan storebror och mamma ska blåsa ut Rustys ljus på tårtan.
 
Detta år är Rusty äntligen nog stor för att få blåsa själv. Dock går det inte helt och hållet på egen hand, så mamma Ruby får hjälpa till lite grann. Efteråt blir han jättelycklig och tittar stolt på sin mamma.
 
Ruby väntar en liten stund innan hon sätter ned sin son på golvet. Om bara en liten stund kommer han att vara för stor för att bäras omkring på och hon vill gärna njuta av det en liten stund till. Silas bryr sig varken om det ena eller det andra och lekera bara med sin låtsaskompis.
 
Rusty växer upp och blir bara mer lik sin mamma för varje dag som går. Dock börjar han nu märka av sin neurotiska egenskap och känner sig faktiskt lite ledsen över att ha fyllt år. Det var ju så enkelt att vara liten, när man inte behövde ta hand om allting själv.
 
Han är i alla fall glad att han äntligen kan smaka sin egen tårta. Förra gånger var han för liten, men nu får han äta hur mycket han vill! En bit räcker gott och väl för hans lilla mage, men det som blir över sparas till senare.
 
Rusty tar sig en efterlängtad dusch, helt på egen hand och kommer sedan ut från toaletten. Återigen sätter hans jobbiga egenskap igång och han blir änslig för någonting igen. Mamma Ruby försöker lära Silas att prata, vilket inte går särskilt bra. Hon ger upp efter en stund för att kolla hur Rusty mår.
 
Rusty säger till sin mamma att det är bara så mycket nytt att upptäcka nu när han är stor nog för att röra sig själv. Att det är så mycket att ta in och att han inte riktigt hinner med. Han sätter sig framför tvn en stund för att se något barnprogram om pratande kossor. Ruby sätter sig bredvid för att surra lite mer. Dock är han alldeles för koncentrerad för att lyssna på henne.
Upp