100 baby Evans - Mammas duktiga kille.

Några dagar senare tar Ruby chansen om att lära Rusty prata igen. Denna gång går det betydligt bättre och han lär sig på ett kick! Hon blir otroligt stolt över sin son och vill gärna lära honom allting annat på samma gång.
 
Sagt och gjort så sätter hon igång med gåträningen direkt efteråt. Rusty har väldigt svårt att stå upp själv, så Ruby får stå och hålla i honom en liten stund innan han hittar balansen själv.
 
Han står en liten stund och gungar fram och tillbaka innan han tar några steg framåt. Först håller han på att ramla, men det verkar gå över förväntan.
 
Han tar sina sista steg och ramlar rakt i famnen på mamma Ruby. Hon blir överlycklig och lyfter upp honom med ett högljutt glädjetjut. Rusty skrattar också lyckligt och vill gärna göra om det en gång till.
 
Denna lilla kille är verkligen en naturbegåvning, för bara en liten stund senare har han lärt sig att gå, utan några som helst problem. Både mamma och son är så stolta och glada över Rustys framsteg!
 
Rusty får en flaska välling om belöning och den häller han i sig på en gång. Den var nog snäppet godare än den där grötsörjan som han fick äta senast...
 
Ruby avslutar dagen med att läsa en bok för Rusty. Han älskar uppmärksamheten och lyssnar noga på varje mening som Ruby läser upp för honom. Han kanske inte förstår allting som står i boken, men det är ändå roligt att titta på bilderna.
#1 - - Mikka :

Rusty är bara för söt! <3 Han har verkligen en intressant läppform.. Kommer bli kul att se hur han ser ut som ungdom sen! :)

Svar: Visst är han det! En riktig kopia av sin mamma utseendemässigt, vilket blir mer tydligt när han blir äldre. (har redan spelat tills han blir tonåring, haha) :pp
simsliv.webblogg.se

Upp