100 baby Evans - Låtsaskompisar.

Rusty som inte kände sig särskilt välkommen i köket längre går ut på gården för att göra sina läxor. Han har väldigt svårt för att koncentrera sig och hela läxan känns som en enda röra.
 
Att hans osynliga kompis står bredvid och gapar hjälper ju knappast till. Låtsaskompisen söker uppmärksamhet på alla sätt som finns, men Rusty gör allt för att försöka ignorera honom tills läxan är färdig.
 
Sedan på tal om låtsaskompisar så dyker ännu en sådan upp i huset. Silas leksak ville också komma ut och leka, så nu har pojkarna varsin osynlig vän att umgås med. 
 
När Silas lämnar köket för att gå ut så sätter sig Rusty sig ned för att göra sina läxor med sin kompis istället. Det går betydligt enklare, förutom att den osynliga figuren i sällskapet står och viskar och fnissar i örat på Rusty. Rusty tycker att det är otroligt frustrerande!
 
Silas däremot tycker om att ha en osynlig kompis att leka med. Han uppskattar uppmärksamheten från denna filur betydligt mycket mer än den han fått från sin halvbror. Visserligen lär han träffa sin bror många fler gånger när han dessutom bor i huset bredvid, men det är ju ingenting som säger att han måste tycka om pojken för det...
 
Pojken som dessutom tror att det är okej att lägga sig i Rubys säng för att sova, istället för att gå hem istället. Han vaknar såklart en stund senare, men vad är det med denna familj och konstiga idéer? Han måste ha lärt sig från sin mamma...
 
Ruby fortsätter med inlärningarna och håller tummarna på att hela trillingskaran lärt sig allt dom behöver innan det är dags att fylla år. Wyatt är på samma spår som sin syster Willow och tycker även han om att lära sig saker.
 
Ruby blir så stolt när hennes barn faktiskt vill prata. Det får henne att känna sig som en bra mamma. Någon som faktiskt lyckas lära sina saker någonting. Hon må vara ensamstående till fem ungar, men det hindrar henne inte ifrån att bli den bästa mamman hon kan vara!
 
Hon fortsätter att samla in simdaler på sina målningar. Det är inte mycket för varje, men tillräckligt för att ekonomin ska öka. Hon kommer att behöva bygga ut huset snart. Särskilt när trillingarna blir större och behöver mer plats. Varje tavla räknas och då spelar det ingen roll hur mycket eller lite de är värda.
Upp