100 baby Evans - Humörsvängningar.

Efter att Marty gått försöker Ruby göra allt för att få tankarna på någonting annat. Rusty behöver lära sig både det ena och det andra innan han ska lämna småbarnsstadiet och att lära sig prata får bli steg ett. 
 
Dock är han inte alls med på noterna och fattar ingenting av det som mamma Ruby försöker lära honom. Han tittar sorgset ned i golvet när han inte förstår och Ruby som, tyvärr, inte är på bra humör blir ännu mer irriterad när Rusty inte pratar. Hon ger upp till slut och går därifrån.
 
Rusty bryr sig inte desto mer. Han har fått en docka i present av någon avlägsen släkting till Ruby och den håller honom sällskap istället. Han kramar om den och jollrar en massa osammanhängande ord som Ruby inte alls förstår.
 
En liten stund senare blir hon återigen illamående och kan inte låta bli att tänka det värsta. Kan hon verkligen vara gravid igen? Det om något skulle ju vara typiskt efter hur Marty bara lämnade henne tidigare..
 
Dagen drar förbi fortare än Ruby hunnit med och inte långt senare är det ännu en ny dag. Lilla Rusty är vaken först i huset och sitter och skrattar i sin säng innan mamma Ruby också vaknat.
 
Hon plockar upp sin lilla kille ur sängen och kastar honom i luften. Hon är rätt glad att hon har honom i sitt liv, trots att han blev till av misstag. Men han är definitivt hennes bästa misstag någonsin i alla fall.
 
Dock hade Rubys misstankar stämt till punkt och pricka. Efter toabesöket på morgonen kom beskedet som ett brev på posten. Ruby är gravid igen! Trots att det är Martys barn och trots att han antagligen inte kommer att vara särskilt närvarande så kan inte Ruby låta bli att längta efter denna lilla filur också.
 
Ruby fixar ihop någon grötliknande frukost till Rusty som han slänger i sig med fingrarna. Han verkar i alla fall tycka om det, även om Ruby själv aldrig skulle stoppa i sig någonting liknande.
 
Istället fixar hon ihop en skål med fil och flingor, eftersom det i stort sett är det enda hon vet hur man lagar utan att bränna alltihop. Hon vet att hon borde förbättra sina matlagningskunskaper nu när hon har ännu en bebis på bakning, men det får bli vid ett senare tillfälle.
Ruby är ganska nöjd över Rustys nyfunna vän i den där dockan, för den ger henne massvis med tid för att göra sådant som hon själv tycker om. Som att läsa böcker eller måla några tavlor. Hon behöver verkligen samla ihop lite simdaler nu när familjen kommer att utökas..
Upp