100 baby Evans - Gravid igen!

Tidigt morgonen därpå är det en otålig och grinig Rusty som vaknar först av alla. Han står och gnäller en bra stund i sängen innan mamma Ruby verkar komma på fötter för att hämta honom. Lyckligtvis verkar Silas i alla fall kunna sova igenom sin storebrors gnäll och fortsätter snarka i sängen bredvid.
 
Ruby hinner så gott som bara plocka upp Rusty för att sätta ned honom på golvet innan hon får ännu en trevlig överraskning. Hennes och Clarks lilla äventyr i duschen verkar ha resulterat i ännu en graviditet och Ruby hade inte kunnat vara mer lycklig. Tänk att hennes lilla familj ska bli ännu större!
 
Hon firar sin nya graviditet med att försöka lära en nyvaken Silas att gå. Till en början är han lite tveksam på det hela "släppa taget och gå framåt", men efter en stund verkar det gå lite bättre.
 
Han lyckas gå en hel meter av sig själv innan han ramlar in i faminen på mamma Ruby. Hon blir så stolt över sin lilla pojke att hon kastar upp honom i luften. Silas skrattar så mycket att han nästan börjar gråta.
 
En stund senare hör Ruby hur det plingar på dörren. Hon blir lite lätt fundersam eftersom hon inte kan minnas att hon bjudit över någon. När hon väl öppnar visar det sig att Marty har kommit för att hälsa på och med sig har han sin andra son. Han tyckte väl att det var dags för bröderna att träffas...
 
Den lilla pojken kryper direkt fram till Silas för att försöka fiska fram lite uppmärksamhet. Dock har Silas enbart ögonen för sin leksak och kunde inte bry sig mindre om den andra pojken. 
 
Marty verkar vara på ett ovanligt glatt humör idag. Deras tid ifrån varandra verkar ha gett honom någon idé om att Ruby kanske är villig att återuppta deras förhållande där det slutade. Dock har Ruby ingen lust med det alls när han blev så förbannad på henne senast. Han tar dock inte illa upp när hon berättar hur hon känner denna gång, och sedan ser han hennes växande mage. Han gissar nog att Ruby träffat någon ny och försöker därefter prata om någonting annat istället. Ruby vänder sig om och går några bestämda steg ifrån Marty, hon vet inte vad hon ska säga till honom egentligen. Dock känner hon hur tårarna börjar bubbla upp i ögonen på henne och allt hon önskar är att han bara skulle gå härifrån. Gå och lämna henne ifred.
Upp