100 baby Evans - En nyfunnen vän.

Ruby sitter kvar framför tvn en stund även efter att Rusty gått därifrån. Hon blir faktiskt rätt förvånad över allt som visas på barnkanalen. Hon kan sitta hur länge som helst och bara titta på alla dåliga program som går. 
 
Rusty som först var lite skeptisk mot det här om att ha en lillebror verkar mjukna lite. Silas älskar uppmärksamheten han får från sin storebror och tittut är ju verkligen den roligaste leken för en liten pojke! Först sitter han bara och studerar sin storebror och funderar över vad han håller på med. Men efter en liten stund verkar han förstå hur leken går till och gömmer sig själv. Han har nog aldrig skrattat så mycket förut!
 
Helt plötsligt från ingenstans blir Rustys låtsaskompis verklig! Han glömde den på golvet tidigare och nu, helt utan förvarning så hoppar den upp från golvet och blir lika stor som Rusty själv.
 
 Han avbryter genast sin lek med lillebror och går fram för att titta på sin nyfunna vän. Kompisen börjar genast prata med Rusty och eftersom Rusty själv inte alls är beredd så ryggar han tillbaka lite. Dock slappnar han av efter en stund och inser hur häftigt det faktiskt är att hans leksak sedan han var bebis är verklig!
 
Senare under kvällen kryper Rusty ned i mammas säng. Han har inte fått någon egen ännu och behöver någonstans att sova. Mamma en en stor säng, med plats för fler än en person, så där somnar han gott en stund senare.
 
Tidigt morgonen därpå är det dags för bebis nummer tre att komma till världen! Rubys värkar sätter igång och hon plockar genast upp telefonen för att ringa barnvakten och sedan en taxi.
 
Ruby anläder till förlossningen, denna gång helt själv, och allting går som smort. Bara några timmar senare får hon åka hem igen och med sig har hon en liten korg. Vilket alltså betyder att det blev mer än en bebis denna gång!
#1 - - Mikka:

ooh, jag tycker alltid det är lika kul när ens simmar får fler än ett barn! Spännande att få se vad det blev! Hoppas på att åtminstone en är en tjej.. Vore lite tråkigt om challengen slutade efter Ruby blir åldring och ingen kan ta över.. xD

Svar: Haha ja, det vore ju trist om det skulle sluta så. Bara en massa pojkar :') men jo, det är lite spännande med fler barn än ett :) En gång fick jag fyrlingar(!) varav ALLA blev pojkar, hahah!
simsliv.webblogg.se

Upp