100 baby Evans - Clark Sauer.

Mycket riktigt så var det en manlig elektriker som kom för att laga Rubys dator. Han går direkt fram för att få igång den igen, för att sedan komma och surra med Ruby en stund. Han presenterar sig, som Clark Sauer, och dom börjar prata om allt mellan himmel och jord. Det märks på honom ganska på en gång att han är attraherad av Ruby. Dock har han inte tid att stanna och måste iväg på ett annat jobb. Ruby ger i alla fall honom en inbjudan om att komma över när hans skift är över för dagen, vilket han gladeligen accepterar.
 
Ett par timmar senare är han tillbaka och han börjar genast flörta med Ruby. Hon som inte har någonting emot att få uppmärksamhet från någon annan än Marty flörtar tillbaka hejvilt.
 
Innan hon vet ordet av det så böjer han sig fram för att kyssa henne. Hon besvarar kyssen och eftersom båda barnen sover så frågar hon lite generat om han inte har lust att duscha med henne. Det var helt oplanerat, men orden hoppar bara ur munnen på henne som små grodor.
 
Det var ingen tvekan om saken och hans kläder åker av snabbare än Ruby hade kunnat ana. Hon är dock inte långt efter. Duschen immar igen på direkten och sedan går allt av bara farten.
 
Efter deras romantiska möte i duschen verkar det som att han vill hälsa på barnen. Han plockar upp en halvt sovande Silas ur sängen och Ruby blir nästan lite irriterad. Han som äntligen lyckats somna blir tvärväckt bara sådär. Hur ska hon nu få honom att slockna igen?
 
Silas som inte alls har någon lust att sova något mer får istället starta sin potträning. Han är verkligen inte lika peppad på att lär sig kissa i pottan som mamma Ruby verkar vara. Men ju fortare han lär sig, ju snabbare slipper han blöjorna som kliar.
 
I nuläget har även Rusty vaknat av allt oväsen och vill gärna komma upp och leka. - plockar upp honom för att sätta ned honom på golvet en stund. Rusty börjar genast leka med sin favoritleksak låtsaskompisen.
 
Ruby som fortfarande håller på att lära sig laga mat bestämmer sig för att bjuda Clark på makaroner med ost. Det är väl ingen avancerad maträtt så förhoppningsvis slipper hon skämma ut sig på första dejten.
 
Maten blir definitivt lyckad för att vara lagad av en nybörjare. Clark äter med god aptit och tömmer hela skålen på ett kick!
Upp