100 baby Evans - Världens bästa storebror.

Det är inte särskilt enkelt för en ensamstående mamma att hålla koll på alla barnen på samma gång. Innan skolan denna dag var Silas sen och missade bussen. Han fick ta en taxi hemifrån för att hinna i tid, vilket hans lärare märkte och meddelade till Ruby. Väl hemma igen är Ruby väldigt arg på Silas och bestämmer sig för att ge honom en utskällning. 
 
Silas klarar sig ifrån några straff, men känner sig väldigt illa till mods efteråt. Hans andra syskon verkar inte heller särskilt förtjusta i sin mammas humör och håller sig lite på avstånd..
 
Läxorna måste dock göras och eftersom Ruby endast hade råd att köpa tre skrivbord efter renoveringen så får Wyatt nöja sig med att sitta på golvet. Han gillar det inte alls och hade hellre gjort sina läxor med sina syskon, men efter en stund är även han klar och kan tänka på andra saker istället.
 
Senare under kvällen frågar Willow sin storebror om han vill läsa en godnattsaga för henne, och visst vill han det! Han har ingenting emot att ta hand om sina syskon, speciellt inte om det handlar om att söva dom, haha!
 
Rusty hinner bara läsa ett par sidor i boken innan Willow somnar. Hon märker knappt att han ger henne en snabb puss på kinden innan han smyger därifrån igen. Silas, Wyatt och Hazel sover även dom, så nu är det bara tvillingarna kvar innan huset är alldeles tyst igen.
 
Rusty bestämmer sig för en ny frisyr och går till badrummet för att fixa det. Denna passade honom mycket bättre och han känner sig genast finare! (Märkte inte de små, men störande, problemen med den tidigare frisyren när jag valde den, så därför fick han en ny nu istället, haha)
 
Dock uppskattade han ensamheten och blir lite lätt störd när kompisen kommer in och ställer sig lite för nära honom. Han går en bit ifrån och drar en djup suck. Givetvis uppskattar han kompisens närvaro i vanliga fall, men badrummet brukar ju betyda privat område, så varför inte nu?
 
Ruby som knappt hunnit med när Rusty fått de större barnen i sängen njuter för fullt av att bara ha tvillingarna kvar att natta. Jack säger ingenting när mamma lägger ner honom i sängen, men Grace verkar inte alls vilja sova. Hon har andra planer och blir lite ledsen när mamma säger godnatt.
 
Dock är hon den som somnar först av ungarna, vilket betyder att hon antagligen var mycket mer trött än hon trott. Ruby är nöjd och kan äntligen njuta av lite lugn och ro innan även hon somnar gott i sin säng.
 
Rusty däremot har sina läxor kvar att göra. Att ta hand om sina syskon tar upp en hel del tid av hans dagar, vilket betyder att hans läxor alltid får vänta till sista minuten. Han känner sig alldeles för trött för att koncentrera sig, men vet att det är bättre att göra dom nu än att behöva göra dom under rasten i skolan. När han äntligen är färdig så får även han lägga sig i sängen och sova ett par timmar innan nästa dag börjar.
Upp