100 baby Evans - Trillingarnas födelsedag.

Efter Elodies samtal för ett par dagar sedan så har Ruby haft väldigt svårt att koncentrera sig. Hon har försökt med allt. Läsa böcker, titta på tv och även att måla. Dock sliter hon fortfarande med samma målning som hon hållt på med hur länge som helst och den verkar aldrig bli klar. Hon kan verkligen inte skaka av sig det där samtalet och vet inte alls hur hon ska ta sig ur denna situation...
 
Lyckligtvis är det snart dags för trillingarnas födelsedag, vilket ger Ruby lite annat att tänka på i alla fall. Hon må vara lite nedstämd i alla fall, vilket verkar smitta av sig på Wyatt, men hon försöker hur som helst att dölja det så gott det går. Hon vet att hon måste bita ihop på barnens stora dag för att göra den så bra som möjligt!
 
Den första som får blåsa ut sina ljus är Wyatt. Familjens tredje pojke och den som var först att titta ut av trillingarna. Han blåser glatt ut sina ljus med all sin kraft och Ruby kan inte låta bli att le lite åt hur duktig han faktiskt är som lyckas göra det helt själv!
 
Storebröderna Rusty och Silas står och hejar på för glatta livet! De kan knappt vänta tills ungarna är stora. Inge mer gnäll och massor med lek ligger på deras schema!
 
Näst på tur är familjens första dotter, Hazel. Ruby börjar sakta men säkert komma på bättre humör och blir än en gång glatt överraskad över att även Hazel lyckas blåsa ut sina ljus alldeles på egen hand!
 
Sist men inte minst är det Willows tur. Denna gång får dock mamma Ruby hjälpa till att blåsa ut ljusen. Hon har ingenting emot det, utan uppskattar faktiskt att kunna hjälpa något av sina barn innan de växer upp och gör allt för att slippa fråga mamma och hjälp.
 
Trilligarna växer upp och får en varsin ny egenskap. Wyatt får egenskapen vänlig, Hazel får atletisk och Willow djurvänlig. Vilket betyder att vi nu har tre nya individer med helt egna intressen i huset. Ruby hade inte kunnat vara mer stolt!
 
Med ytterligare tre stora barn i huset betyder det att sängarna behöver uppdateras. Ruby bygger ut huset lite grann och införskaffar ett par våningssängar till. Dock sparar hon några spjälsängar eftersom det ju faktiskt är åtminstone ett barn till påväg.
 
Senare under kvällen får Ruby ett sms om en missad fest hon Ethan Bunch. Hon blir givetvis lite sur för att hon missat både sin inbjudan och själva festen, men med tanke på hennes situation så kanske det var lika bra.
 
Magen har vuxit till sig rejält och skulle antagligen bara vara ivägen på en fest med massor av gäster, som antagligen inte har någon respekt för en gravid kvinna hur som helst. Ruby drar en djup suck och lägger sig sedan i sängen igen.
 

Lägger in lite närbilder på trillingarna också. Det kanske inte spelar så stor roll, men eftersom den andra bilden inte direkt gör deras utseende rättvisa så tänkte jag att det kan vara kul att se hur ungarna förändrats.
Upp