100 baby Evans - Ryktet går.

Pausen blev visst lite längre än planerat, men nu är äntligen den där hemska veckan över och jag har en massa ledig tid till att uppdatera här. Visserligen börjar jag bli sjuk med halsont och allt som hör till, men eftersom det inte är så hemskt att jag blir sängliggandes så borde jag i alla fall kunna spela lite grann!
 
Med Rusty och Silas i skolan spenderar Ruby all sin tid med trillingarna. Harlow älskar uppmärksamheten och skrattar för fullt när mamma Ruby kittlar henne på magen.
 
Dock dröjer det inte länge innan ett välbekant illamående sätter igång och Ruby blir tvungen att avbryta allt hon håller på med för att springa på toaletten och kräkas. Hon kan inte låta bli att undra när detta ska sluta. Det börjar bli lite allt för ofta nu...
 
En morgon när Ruby försöker laga duschen för säkert tionde gången så kommer beskedet. Hon är gravid för fjärde gången och trots att hon äskar tanken på att ha fler barn i huset så känns det faktiskt redan trångt som det är. 
 
Hon funderar länge på hur hon ska göra för att ett barn till ska rymmas, men kommer inte fram till någon bättre lösning än att måla och sälja fler tavlor. Hennes färdighet ökar sakta men säkert och tavlorna börjar i alla fall likna någonting annat än något som en treåring målat. Hon ligger kanske i nivå som en sjuåring numera, men trots det så går det framåt.
 
Hon matar barn som slänger mer än hälften på golvet. Dock verkar Harlow ganska förtjust i den mixade pannkakan som mamma Ruby plockade fram åt henne. Den går ned alldeles utmärkt för alla tre, vilket betyder att Ruby har några lugna timmar framför sig.
 
Lugn och ro innebär att Ruby äntligen kan lägga sig ned en stund för att läsa en gravidbok. Hon må ha läst den flera gånger om, men vid varje tillfälle så hittar hon någonting nytt som hon inte snappade upp senast.
 
Efter en stund ringer telefonen och en smått besviken Elodie är på andra sidan linjen. Hon verkar arg på Ruby för att hon aldrig hör av sig, samt att hon inte berättat någonting om sin korta fling med VJ Alvi. VJ är nämligen son till Elodies man så han har väl berättat om deras stund tillsammans. Ruby ber om ursäkt och vet inte alls vad hon ska säga. Elodie avbryter henne och berättar att hon hört mycket rykten om Rubys alla män och känner nästan att de två har vuxit ifrån varandra. Ruby må vara mamma till fem barn, med ytterligare ett påväg, men det hindrar inte det faktum att dessa barn är delade på fyra olika pappor. Elodie själv är lyckligt gift och har inga planer på att göra Ruby sällskap i player-leken. 
 
Ruby blir nästan arg över Elodies kommentarer och funderar på om hon bara ska slänga på luren i örat på henne. Dock är Elodie hennes enda riktiga vän och att göra det vore antagligen slutet på deras vänskap. Hon säger istället att hon ska försöka höra av sig oftare och därmed även försöka förklara sin situation angånde alla graviditeter, men det får bli vid ett senare tillfälle. Barnen har kommit hem från skolan och lugnet är därför över.
Upp