100 baby Evans - Rusty blir tonåring.

Direkt efter att Ruby anlänt hem igen med tvillingarna så är det dags för Rusty att lämna barnstadiet bakom sig och bli en tonåring. Han verkar inte särskilt glad över det, men eftersom en födelsedag inte är någonting som man kan komma ifrån så är det bara att bita i det sura äpplet och vara glad i alla fall!
 
Barnvakten är fortfarande på plats och är gärna med och firar. Han har trots allt varit med sedan Rusty var ett litet barn och har ingenting emot att stanna kvar en stund. Även Wyatt är med och firar sin storebror, och han verkar vara lite mer exalterad än Rusty själv.
 
Rusty växer upp och får egenskapen karismatisk. Huruvida han kommer att använda sig av sina nya egenskaper visar sig senare. Just nu verkar han bara vilka lämna kalaset och vara för sig själv. Även låtsaskompisen har blivit större, men Rusty har ingen lust att fira honom heller.
 
Grace däremot tycker fortfarande om sin låtsaskompis. Hon leker gärna med den i ett annat rum när firandet pågår.
 
Dock får hon inte leka särskilt länge, för mamma Ruby vill gärna påbörja inlärningarna på en gång. Att prata och gå är prio ett, vilket betyder att Jack får träna på att gå med en av familjens gåstolar.
 
Han klagar inte och knatar gärna runt för sig själv. Han må fastna lite var stans i huset, men det gör ingenting. Han blir ändå såhär glad över att få röra på sig helt på egen hand. 
 
Senare under kvällen kan Ruby inte låta bli att uppskatta tanken på att ha en till sim i hushållet som kan hjälpa till med sysslorna. Rusty byter blöjor och badar sina yngsta syskon. Han hjälper även Silas och trillingarna med läxorna för att mamma Ruby ska få en lugn stund.
Upp